Jim är en av grundarna av The Street.com och leder CNBCs TV-inslag "Mad Money" och CBS RealMoney Radio with Jim Cramer, bland annat. Han säger att Apples aktie är "Århundradets köp" nu när aktien står i över 90 dollar (ca 622 kr).

Han skriver en del för Time magazine och bevakar aktiemarknaden för New York magazine och har en hel del erfarenhet av finansmarknaden, det är anledningen till att hans uttalande blir nyhet.

Vi här på MacWorld kan inte skryta med att vara aktieexperter men redan den 21 oktober rekommenderade vi att skaffa Apple-aktier ifall du sysslar med sådant. Då stod aktien i strax över 75 dollar. Det är lite av en "No-Brainer" att värdet på Apples aktier kommer att stiga, speciellt nu innan MacWorld Expo. Men förra året skedde likadant bara för att följas av en kraftig nedgång.

Jim tror dock på att Apples iPhone kommer att dominera "the ring-tone market" och huruvida detta kommer att bli sanning återstår dock att se.

Som vanligt rekommenderar vi att du tar alla aktieköp-uppmaningar med en nypa salt men det är uppseendeväckande att en relativt känd och ansedd individ säger att aktien är "århundradets köp". Hade han varit mer insatt hade han kunnat ge samma rekommendation redan i juli i år.