Tiktok-användaren Paris Campbell, som säger sig vara en hårdvaruingenjör för Apple, säger att hennes chef hörde av sig till henne och hotade med uppsägning om hon inte tog bort en viral Tiktok-video, rapporterar The Verge.

Videon är ett svar till en kvinna som blev av med sin mobil under en festival och senare fick hotfulla sms som sa att hennes personliga information kommer säljas på svarta marknaden om hon inte tar bort sin Iphone från sitt Apple ID.

I videon säger Paris Campbell att hon i sex år jobbat för ett företag "som pratar mycket om frukt" och att kvinnan inte borde lyssna på utpressarna samt att mobilen i själva verket är värdelös för dem så länge som hon inte följer instruktionerna.

Videon fick snabbt stor spridning varpå Paris Campbells chef senare hörde av sig. I en uppföljande video säger Campbell att hon i dagsläget inte vet om hon kommer sägas upp eller inte. Hon säger att enligt Apples officiella regler för sociala medier får hon identifiera sig som anställd på Apple så länge som det inte framställer företaget i dålig dager.

Apple själva har inte kommenterat det hela.

Läs också: Klart - Då återvänder Apples anställda till kontoret