”Går det att ladda Airpods Max trådlöst? Har jag sovit igenom ett Apple event?” var de första tankarna som dök upp när Satechis 2-in-1 Headphone Stand With Wireless Charger damp ned på skrivbordet. Nej, jag hade inte sovit mig igenom ett Apple-event, även om Tim Cook kan vara sövande när han håller sina presentationer. Satechis laddningsställ kan visserligen ladda trådlöst. Så länge det är din Iphone eller Airpods Pro.

Betyg 3 av 5

Omdöme

Tekniskt sett ett snajdigt mojäng som du kan hänga dina hörlurar på. Men den är snygg, stabil, håller hög kvalitet och har inbyggd qi-laddare för din telefon.

Positivt

  • Snyggt
  • Bra kvalitet
  • Trådlös laddare för telefonen

Negativt

  • Dyr
  • Usb-laddare ingår ej

Stället är en gedigen konstruktion, med en rejäl stålplatta som står väldigt stadigt på alla plana ytor. En stav av stål, med en snyggt svarvad pinne som sticker ut i 90 grader, låter dig placera hörlurarna snyggt och prydligt med kåporna hängande längs med sidorna. Bottenplattan hyser också en qi-laddare som håller fast din telefon med en magnet, samtidigt som den kan ladda din telefon med 7,5 watt. På baksidan sitter två stycken usb-c-portar. En för att driva laddaren och en som du kan koppla en lightning-kabel till och därmed förse dina hörlurar med kräm.

Superenkel montering

Ett visst mått av montering krävs, men då det handlar om att dra in en skruv, som ingår inklusive insexnyckel, utgår vi från att även om du har alla tummar i världen i handen, så kommer du ändå att lyckas skruva ihop det här stället.

Någon laddare följer inte med i paketet. Vi vet inte om det egentligen är bra eller mindre bra nuförtiden. Nästan alla har en gammal usb-laddare liggandes någonstans. Å andra sidan lär det finns åtminstone en som inte har en.

För att summera får du ett glorifierat, men rackans snyggt ställ där dina hörlurar kan sova, en qi-laddare för din telefon och en usb-port för sladdanslutning till dina Airpods Max.

Trots att småsyrlig ton finns här och där i artikeln gillar vi ändå Satechis hörlurshållare/laddare. Men den är dyr, 900 kronor är mycket pengar. Dessutom kan vi inte sluta att tänka på den där stackaren som inte har en usb-laddare över.

Fakta

Modell: 2-in-1 Headphone Stand With Wireless Charger
Tillverkare: Satechi
Anslutning: Usb-c för att driva qi-plattan
Pris: Kostar från 899 kronor hos Prisjakt

Betyg: 3 av 5