När du slänger ned din Ipad i ryggan eller portföljen, där du förvarar nycklar, pennor och andra föremål, riskerar du inte bara att repa bakstycket, du riskerar även att repa skärmen. För att förhindra att detta sker rekommenderar vi att du slänger ett öga på fodralen nedan.

Kom bara ihåg att kontrollera att skalet passar just din Ipad.


Ipad fodral

Ipad mår väl med Dlveer

Här är ett exklusivt designat fodral som passar Ipad Air 4:e och 5:e (senaste) generationen. Fodralet är tillverkat av syntetiskt läder och är mjukt fodrat. Fodralet har även ett ficka där du kan förvara papper, kort eller vad det nu kan vara.

När du öppnar fodralet väcker du din Ipad och när du stänger det går den ned i viloläge.

Kostar 220 kronor hos Amazon Sverige


Ipad fodral

Timovo tar hand om Ipad

Timovo fodral sväljer alla Ipad i storlekarna 9-11 tum, även om du har ett Magic Keyboard fäst vid den. Det är ett vattentåligt fodral tillverkat i hållbart polyestermaterial. Det skyddar din Ipad från vatten, damm, stötar och kosmetiska skador. I ytterfickan kan du förvara sladdar eller till och med din Iphone.

Kostar 100 kronor hos Amazon Sverige


Ipad fodral

Låt din Ipad tassa fram

Klart du ska ha ttt ställbart fodral som stängs med en gummiflärp och som pryds av tassavtryck. Om inte det räcker som argument kanske vi kan övertyga dig genom att berätta du kan ställa fodralet horisontellt, så du kan titta på film samt surfa i bekvämt läge.

Fodralet passar surfplattor mellan 9-10 tum.

Kostar 149 kronor hos Iphonebutiken


Ipad-fodral

Ge dig ansiktstid

Billionn är ett fodral för Ipad Mini tillverkat av pu-läder. Och det har ett skelett som pryder det. Japp, även du kan bli tuffast på kontoret med det här fodralet. Mikrofiber på insidan gör att din Ipad myser dagarna i ända medan pu-lädret skyddar dess utsida. Fodralet kan vikas så att du kan facetajma i parti och minut med när och kära.

Kostar 170 kronor hos Amazon Sverige


Ipad-fodral

Hama värmer

Känns din Ipad kall? Då behöver du Hama Glove som håller din Ipad både säker och varm under tiden som den inte används. Hama Glove är ett stickat skydd för Ipad som kanske inte skyddar mot de allra hårdaste tag, men så länge du är försiktig.

Kostar 99 kronor hos Iphonebutiken


Ipad-fodral

Slimmat

Procase är ett slimmat Fodral för din Ipad. Det är vikbart och har ett skydd i hårdplast för baksidan. Fodralet väcker din Ipad när du öppnar det och när du stänger det går Ipad ned i vila. Du kan även fälla ut fodralet till ett stativ med två olika visningsvinklar för att surfa, läsa, titta på foto, och film.

Ger dig åtkomst till samtliga portar och knappar samt är enkelt sätta på eller ta av.

Kostar 183 kronor hos Amazon Sverige


Ipad-fodral

Ikatt

Vad sägs om ett vikbart, skyddande stativ med en glatt leende katt på? Vi tänkte väl det! Tillverkat i syntetiskt läder, mjukt mikrofiberfoder på insidan och en baksida av skyddande plast. Fodralet har inbyggda magneter som automatiskt väcker din Ipad.

Kostar 144 kronor hos Amazon Sverige


Ipad-fodral

Håll er lugna

Ett ställbart fodral som stängs med en gummiflärp. Vi skulle kunna nöja oss med det, men då går vi miste om att nämna att det här fodralet är tillverkat av stryktålig polyurethan och har ett kul tryck på framsidan samt att det går att ställa i horisontellt läge så du kan titta på film.

Kostar 149 kronor hos Iphonebutiken


Ipad-fodral

Mycket från Moko

När vi lämnar plast och fejkläder-djungeln råkar vi passera filtlandet och vad hittar vi där, om inte ett Moko-fodral tillverkad av mjuk filt. Det här passar i princip alla Ipad så länge den inte är större än 11 tum. Materialet är vattentåligt, har extra fickor där du kan förvara telefon, nycklar eller plånbok. Snyggt är det också!

Kostar 163 kronor hos Amazon Sverige


Ipad-fodral

Itsy bitsy teenie weenie blue polka dot Ipad fodral

Hamas polkaprickiga fodral passar surfplattor med en storlek mellan 7-8 tum. Vilket gör att din Ipad Mini platsar. Skyddar din Ipad Mini mot damm, smuts och repor. En ställfunktion i två steg gör att du kan välja en bekväm visningsposition. Tillverkat av tåligt material.

Kostar 179 kronor hos Iphonebutiken