Uppdatering (2022-08-09):

I vintras lanserades Beats Fit Pro, ett par trådlösa hörlurar med ny design från Apples dotterbolag Beats.

Beats Fit Pro finns tillgängliga i fyra färger, närmare bestämt becksvart, vit, salvia/grå och ljunglila. Men nu har de tre nya sandfärgerna dune, moon och earth presenterats på amerikanska Apple Store.

I syfte att öka intresset för hörlurarna har Beats tagit hjälp av den amerikanska kändisen Kim Kardashian och därför är det officiella namnet på de nya varianterna Beats Fit Pro True Wireless Earbuds — Kim K Special Edition.

Exakt när de nya färgerna släpps på svenska Apple Store är i skrivande stund oklart, men räkna med att det blir någon gång i höst.

Tidigare:

Beats Fit Pro använder sig av Apples H1-chipp, något som bland annat gör det möjligt att lokalisera hörlurarna med hjälp av Hitta-appen.

I övrigt erbjuds bland annat stöd för rumsligt ljud med dynamisk huvudspårning, aktiv brusreducering, transparensläge och Adaptiv EQ.

Den nya designen gör att öronpropparna sitter fast ordentligt och tack vare inbyggda sensorer känner de automatiskt av om de plockas ur öronen.

Batteritiden ligger på sex timmar vid normal användning och med hjälp av det medföljande laddningsetuiet kan du få ut ytterligare 21 timmar om så önskas. Etuiet laddas å sin sida med hjälp av usb-c.

Beställer du hörlurarna från Apple Store får du betala 2 495 kronor, men de är snäppet billigare hos andra återförsäljare.