Matcha soffan

Soft skydd Ipad

Ipad Mini 6 är som bekant ett riktigt kraftpaket. Ett kraftpaket som du bör skydda väl, utan att för det blockera alla dess behändiga funktioner. Kanske med detta snygga fodral med inbyggt ställ för enkel horisontell användning. Fodralet har till och med en liten ögla som ger extra skydd åt din Apple Pencil.

Kostar 319 kronor hos Cdon.se

Ultratunt fodral

Genomskinligt

Ett särskilt utformat skal som knappt syns, men som ändå garanterar bra skydd för din nya Ipad. Skalet är utrustat med mjuka och stöttåliga kanter och är dessutom fullt kompatibelt med Apple Pencil.

Kostar 119 kronor hos Amazon.se

"And I am Iron Man"

Iron Man

Okej, kanske inte riktigt. Men denna variant på de vanliga “armor”-skalen tar säkerheten till nästa nivå. Utöver den coola ytan, som enligt oss påminner om en viss Marvel-hjälte, består skalet av tre separata skikt för maximalt fallskydd. På baksidan sitter ett sedvanligt stativ, men också ett handtag i läder för de tillfällen du behöver hålla Ipaden med enbart en hand.

Kostar 352 kronor hos Amazon Sverige

Teenage Mutant Ninja Ipad

Turtles

Ännu ett serietidningsinspirerat skal, men denna gång mer bokstavligt talat. Nu kan du nämligen skydda din Ipad Mini inuti ett skal från självaste Ninja Turtles. Detta räknas däremot mer som en hybrid mellan fodral och bärväska, men det är så häftigt att vi inte kan låta bli att ha med det.

Kostar 259 kronor hos Iphonebutiken

Militär standard

Militär

Transparenta skal är ju ett beprövat koncept, men vad sägs om ett som håller militär standard? Och som dessutom ser lite häftigare ut än det sedvanliga transparenta skalet? Då kanske Urban Armor Gears alternativ är något för dig.

Kostar 599 kronor hos Iphonebutiken

Grön och magnetisk

Magnetisk

Detta fodral skiljer sig lite från resterande i denna lista. Den fäster sig nämligen till din Ipad med hjälp av superstarka magneter, istället för den annars sedvanliga metoden med särskilt utformade skal. Tillverkat i konstläder och är dessutom utrustat med den obligatoriska Apple Pencil-hållaren.

Kostar 359 kronor hos Cdon.se

För kidsen

Kidsfodral

Har du själv barn som precis börjat utforska sin omvärld? Suktar de dessutom efter din alldeles för dyra Ipad? Då behöver du inte längre hindra dem, så länge du utrustar din Ipad med ett särskilt barnskydd. Som exempelvis detta från Moko, vars design gör det möjligt för ditt barn att bära med sig Ipaden med hjälp av det stora handtaget. Samma handtag fungerar även ypperligt som stativ för både vertikal och horisontell användning.

Kostar 270 kronor hos Amazon Sverige

Spejsat fodral

Spejsad

Avslutningsvis har vi ett ytterst vanligt skal som kan vikas till att agera ställ. Vi fastnade däremot för det något spejsade yttre motivet. För dig som vill ha något mer lågmält finns det dock tre fyra andra alternativa färger att välja mellan.

Kostar 142 kronor hos Amazon Sverige