Apple fortsätter att satsa på barn och ungdomar i sin strömningstjänst och nu har vi fått veta vilka nya serier som står på tur.

Från och med i dag kan du se Best Foot Forward, en serie som baseras på den paralympiska idrottaren Josh Sundquists liv.

Så här ser trailern ut:

Den 29 juli är det premiär för den första säsongen av Amber Brown, en serie där vi får följa en tjej som intresserar sig för musik och konst efter sina föräldrars skilsmässa.

Den 19 augusti bjuds vi på den första säsongen av Surfside Girls där de bästa vännerna Sam och Jade löser diverse mysterier.

Bland övriga barnvänliga serier på Apple TV Plus kan nämnas Helpsters, en hyllad serie från skaparna av Sesame Street där fluffiga monster hjälper till att lösa diverse problem.

Den 8 juli var det premiär för Anka och Gås (Duck & Goose), en animerad serie som baseras på Tad Hills populära barnböcker med samma namn.

Nyligen var det även premiär för Vår lilla bondgård (Lovely Little Farm), en ny serie där vi får följa systrarna Jill och Jacky när de tar hand om djuren på en bondgård.

Avslutningsvis kan vi tipsa om Hejsan Jack! (Hello, Jack! The Kindness Show), en tv-serie som handlar om medkänsla, kreativitet och fantasi.