Apple fortsätter att satsa på barn och ungdomar i sin strömningstjänst och nu har vi fått veta vilka nya serier som står på tur.

Den 27 maj är det dags för den tredje säsongen av Helpsters, en hyllad serie från skaparna av Sesame Street där fluffiga monster hjälper till att lösa diverse problem.

Den 10 juni är det premiär för Vår lilla bondgård (Lovely Little Farm), en ny serie där vi får följa systrarna Jill och Jacky när de tar hand om djuren på en bondgård.

Så här ser trailern ut:

Den 24 juni är det dags för nya avsnitt av Hejsan Jack! (Hello, Jack! The Kindness Show), en tv-serie som handlar om medkänsla, kreativitet och fantasi.

Den 8 juli är det dags för Duck & Goose, en animerad serie som baseras på Tad Hills populära barnböcker med samma namn.

Den 22 juli släpps Best Foot Forward, en serie som baseras på den paralympiska idrottaren Josh Sundquists liv.

Den 29 juli är det premiär för den första säsongen av Amber Brown, en serie där vi får följa en tjej som intresserar sig för musik och konst efter sina föräldrars skilsmässa.

Den 19 augusti bjuds vi på den första säsongen av Surfside Girls där de bästa vännerna Sam och Jade löser diverse mysterier.

Avslutningsvis sänds den första säsongen av Life By Ella från och med den 2 september. Här får vi följa Ella och hennes bästa vän när de går i skolan.

Bland övriga barnvänliga serier på Apple TV Plus kan nämnas Doug kopplar ner (Doug Unplugs), Spökskrivaren (Ghostwriter) och Sakari (Stillwater).