Apple TV Plus fortsätter att satsa på barn och ungdomar och i den här artikeln listar vi nyheterna som står näst på tur.

Den 3 februari är det dags för nya avsnitt av Kotte och Ponny (Pinecone & Pony), en animerad serie som handlar om en ung flicka och hennes häst.

Sex dagar senare kan du se A Charlie Brown Valentine, ett specialavsnitt av Snobben med anledning av Alla hjärtans dag.

Den 24 februari är det dags för den andra säsongen av Pretzel och valparna, där vi får följa en hundfamilj bestående av hemmapappan Pretzel som är världens längsta tax, borgmästaren Greta och deras fem valpar.

Den 15 mars kan du spana in nya avsnitt av Sakari (Stillwater), en animerad serie om tre syskon som får hjälp av en ovanligt klok panda som bor i närheten av deras hem

Den 31 mars är det premiär för Eva the Owlet, en animerad serie om ugglan Eva som baseras på den populära bokserien Owl Diaries.

Bland övriga barnvänliga serier på Apple TV Plus kan nämnas Shape Island, en stop motion-serie där barnen får lära sig att vänskap kommer i många olika former. Serien baseras på de populära barnböckerna av Mac Barnett och Jon Klassen.