Google har släppt version 92 av Chrome för IOS, och webbläsaren får flera nya funktioner i uppdateringen.

Telefonens inbyggda funktion för att ta skärmdumpar av webbplatser har utökats med möjligheten att spara hela sidor och inte bara det du ser på skärmen just nu. Det här är väldigt praktiskt för att spara till exempel en hel konversation från en supportchatt, ett recept eller en artikel.

För att använda den tar du en skärmdump som vanligt (volym upp + sidoknappen på Iphone-modeller med Face ID). Tryck sedan på förhandsvisningen nere till vänster så ser du att du kan byta från Skärm till Helsida, precis som i Safari.

En annan nyhet är möjligheten att låsa inkognitoflikar så att du måste låsa upp med ansikte eller fingeravtryck varje gång du kommer tillbaka till appen. Bra om du vill räcka över telefonen till någon annan och inte vill att de ska kunna se vad du har i inkognitoflikarna.

Den som någon gång har råkat stänga alla öppna flikar av misstag kan glädja sig åt att du numera måste bekräfta innan de stängs.

Till slut har menyerna för inställningar och bokmärken fått en uppdaterad design med bubblor runt de olika alternativen.