Det är mer än fem månader sedan Apple sist anordnade digital lanseringsfest. Där och då fick M1-Macarna nästan allt rampljus och det var onekligen ett epokskifte att minnas.

>> Till MacWorld Live

Nu är det dags igen, och kalaset har fått titeln "Spring Loaded". Exakt vad vi kan vänta oss inför kvällens evenemang är mer oklart, men av allt att döma får vi åtminstone se stora nyheter för Ipad Pro. Mini led-skärm, exempelvis, och varför inte en ny toksnabb processor?

Lista: Prylarna vi kan få se på eventet

I övrigt snackas det om Airtags (som vanligt), en ny Apple TV och kanske, kanske något på Imac-fronten. Blandad kompott, helt enkelt, och det är faktiskt svårt att sia om vad vi kan tänkas få se ikväll.

Så följer du kvällens event

Klockan 19.00 är det i vanlig ordning dags, och Apples event följer du exempelvis på Youtube eller via Apples egen eventsida. Det går också att hänga med i Apple TV-appen på valfri pryl som har stöd för den.

För en mer personlig upplevelse – varför inte hänga i chatten med oss på MacWorld Live? Vi är extra sällskapssjuka med tanke på det rådande världsläget, och för att det var så länge sedan sist. Låtsas inte som att du inte också är det!