Under onsdagen meddelade Apple att de kommer halvera App Store-avgifterna för småföretag. Utvecklare som tjänar upp till en miljon dollar om året kommer få betala 15 procent istället för 30 procent.

Många har ansett att den tidigare provisionen som Apple tagit varit för hög. Bland annat Epic Games som ligger bakom spelet Fortnite och som i augusti stämde Apple i domstol och anklagar företaget för att ha ett monopol.

Epic Games chef Tim Sweeney är inte heller vidare imponerad av Apples nya beslut och säger att det inte är nog. I själva verket tror han Apple bara vill få bort tillräckligt många kritiker så att de kan fortsätta stävja konkurrensen och ta 30 procent från majoriteten av appköpen, rapporterar Techcrunch

"Detta är en uppenbar reaktion på pågående antikonkurrens-utredningar mot Apple av den amerikanska kongressen, EU och USA:s justtedepartement och landets federala handelskommissionen", säger Tim Sweeney i ett uttalande

I samband med ett samtal under Dealbooks digitala tvådagarskonferens säger Tim Sweeney att han tycker det hade varit rimligt att Apple tog omkring 8 procent för tjänsterna de erbjuder utvecklare.