Adaptern

Adapter

Jorå, det är fortfarande värt att gnälla över att det saknas en 3,5 millimeter ljudutgång. Tillhör du den trådbundna skaran behöver du denna lightning till 3,5 millimeter-adaptern för att kunna njuta av musik i dina hörlurar.

Pris: Kostar 92 kronor hos Teknikdelar.


Laddaren

Belkin

Än mer värt att gnälla om är att Apple numera inte inkluderar en laddare när du köper en telefon för 10 000 kronor. Desto bättre är att Iphone 12 stöder trådlös laddning. Belkins Boost-Up Wireless Charging Pad F7U082 laddar din telefon trådlöst.

Pris: Kostar 249 kronor (ord. pris 399 kronor) hos Webhallen.

En ring att främja dig

Ringu

Behöver du trä din Iphone på ditt finger? Då behöver du den här. Det är ett skal, men har utrustats med en ring på baksidan som du kan trä över ditt finger. Så länge du har telefonen trätt på ditt finger torde det vara omöjligt att tappa den. Har inbyggd magnetisk hållare.

Pris: Kostar 149 kronor hos Techhuset.

För den paranoide ökenvandraren

Copter

Copter glas gör det omöjligt för människor att se vad du har för dig på din telefon och det skyddar din skärm. Hur mycket skydd då? Jo, Copters teknologi var först framtagen för att skydda helikopterblad från att nötas ned av ökensand. Skydd mot både det ena och det andra och perfekt för ökenvandringar om du känner för att göra en Moses.

Pris: Olika storlekar samlade: Kostar från 399 kronor hos Copter.

Linsskydd

Linsskydd

Vad sägs om ett kameralinsskydd i härdat glas till Apple Iphone 12 Pro? Skyddar kameralinsen mot repor och skador så att du kan ta skarpa bilder länge. När skyddet är fastsatt över linsen är det knappt synligt. Skyddet täcker hela kamerahuset och linserna och är enkelt att installera. Det medföljer ett kit för rengöring av linsen innan applicering. Vill du inte längre ha skyddet på kameran kan du ta av det utan att det lämnar några spår efter sig.

Pris: Kostar 59 kronor hos Themobilestore.

Sonic boom!

UA Boom 3

Ett liv utan en portabel högtalare är som ett liv utan… Ja, säg det. Logitechs Boom 3 är en väldigt portabel och dito högljudd liten högtalare som inte vill något annat än att leva tillsammans med din Iphone 12. Högtalaren är vattentät, dammtät, fallsäker och förmodligen säker under armarna. Tillverkad i ett tvåfärgat tyg som faktiskt skimrar. Upp till 15 timmars batteritid och 45 meters bluetooth-räckvidd.

Pris: Kostar 790 kronor hos Webhallen.


Poppigt

Popsocket

En Popsocket ger dig ett bra grepp om din mobil. Perfekt när du plåtar, tar selfies eller filmar. Den fungerar också som ett litet stativ för din mobiltelefon. Kan dessutom enkelt tas bort och lämnar inga märken på din nyinköpta Iphone 12. Finns i mängder av olika färger och modeller.

Pris: Kostar 149 kronor hos Popsockets.

No more Mr Oljud

Airpod

Det finns ett gäng hörlurar på marknaden men ta mig tusan om inte Apples egna Airpod Pro är att föredra. Enkla att använda, sitter som berget, svettsäkra och anpassar brusreduceringen automatiskt till dina öron. De har även ett transparent läge där du kan höra omgivningen såväl som musiken. Du styr musiken genom att ”tryckklicka” på de små skaften.

Pris: Kostar 2 129 kronor hos Watehouse204.

För den sportige

Sportarmband

Enkelt men användbart sportarmband som passar Iphone 12, passar även andra mobiler i ungefär samma storlek. Oavsett om du är otränad med smala armar eller lyckats hulka till dig, passar armbandet. Tillverkat i ett material som inte skaver mot huden. Framför telefonen sitter en plastfilm som skyddar mot duggregn och liknande. Smart är att armbandet har en liten ficka där det får plats en nyckel.

Pris: Kostar 119 kronor hos Iphonebutiken