Transparent

Genomskinlig

Tillhör du en av dem som är – host host – ekonomiskt lagd och inte vill lägga ut mer än en hundralapp på ditt mobilskal, då är det här för dig. Iphone 12 Mini Skal Tpu passar, som namnet försiktigt alluderar, till din nya Iphone Mini. Och det är Qi-kompatibelt.

Kostar 99 kronor hos Skalhuset


Korthållare

Key Iphone 12 Mini Fodral Magnet Wallet

Key Iphone 12 Mini Fodral Magnet Wallet är ett valnötsfärgat mobilskal med plats för dina kreditkort. Passar till Iphone 12 Mini och är tillverkat av hårdplast som bör palla lite stötar.

Kostar 399 kronor hos Skalhuset


Den blomstertid…

Blomster

Till skillnad från när Samsung släppte sin Galaxy S20 finns det få mobilskal som gör en glad till Apples nya telefoner. Men Richmond & Finch skal till Iphone 12 Mini är en blomsterprydd historia som piggar upp livandarna. Att det dessutom är Qi-kompatibelt gör inte saken värre.

Kostar 349 kronor hos Skalhuset


Magiska Magneter

Apples Silicone Case MagSafe

Nä, det är ingen magi, bara Apples marknadsföringsteam som sett alldeles för många program med Penn & Teller. Apples Silicone Case Magsafe-skal har en insida med mjukt foder av mikrofiber, skalet har inbyggda magneter som gör att det går snabbare att ladda. Sätt fast en Magsafe-laddare eller lägg enheten på en Qi-certifierad laddare och se hur den laddas genom magi…

Kostar 595 kronor hos Netonnet


Konstläder

Dux Ducis Pocard

Dux Ducis Pocard är ett ovanligt snitsigt namn på ett mobilskal. Det här skalet passar Iphone 12 Pro Max. Skalet har korthållare och är tillverkat av konstläder, men dissa det inte för det. Skalet stöder även trådlös laddning.

Kostar 129 kronor hos CDON


Hållbart

Spigen Slim Armor CS Case

Spigen Slim Armor CS Case skyddar din Iphone 12 Pro Max. Och med tanke på hur mycket den kostar vill du skydda den! Förutom att telefonen skyddas kan du även förvara dina kreditkort i skalet.

Kostar 396 kronor hos Computer Salg

Brunt & fint

Nillkin Fodral Qin

Ett fodral som inte bemödar sig med krusiduller och annat tjafs. Nillkin Fodral Qin Series passar till Iphone 12 och Iphone 12 Pro. Det är brunt, tillverkat i plast och har plats för dina kreditkort. Behöves verkligen mer?

Kostar 229 kronor hos Skalhuset


Släpp loss din inre Barbie

Barbieskal

Jo, det är väldigt rosa. Men Iphone 12 Mini Skal är ett hållbart skal som är mycket rosa. Skyddar din Iphone 12 Mini. Tillverkat i silikonmaterial som ”ger en len och mjuk känsla”.

Kostar 119 kronor hos skal-man.se


Inkapslad

Mobilskalet Impact

Mobilskalet Impact ser ut att hålla ställningarna mot en flock uppretade babianer. Passar Iphone 12 Pro. Har dubbla dubbla lager gummerat material och en yta i lättmetall. Detta gör det till ett högkvalitativt mobilskal.

Kostar 119 kronor hos skal-man.se


Från källan

Apple Silikon

Apple har också släppt ett gäng skal till sina nya lurar. Silikonskal med Magsafe passar Iphone 12 och Iphone 12 Pro. Skalet är tillverkat i silikon och känns skönt att hålla i. Insidan har ett mjukt foder av mikrofiber. Skalet har inbyggda magneter som gör att det går snabbare att ladda. Finns i ett gäng olika färger. Den här heter plommon.

Kostar 595 kronor hos Apple


Genomskinligt

Apple Silikon

Det här Apple-designade skalet ger din Iphone 12 och Iphone 12 Pro ett bra skydd utan att gömma telefonen från potentiellt avundsjuka blickar. Tillverkat i en blandning av polykarbonat och flexibla material. Det sitter perfekt över knapparna så att det är enkelt att trycka. Givetvis är det utrustat med ”magiska magneter”…

Kostar 595 kronor hos Apple

Magnetiskt

Nudient

Från Nudient kommer ett skal med inbyggda magneter som automatisk justerar sig runt din telefon. En stark konstruktion ser till att din Iphone 12 skyddas från din klumpighet. På insidan finns något som kallas ”premium” tyg, motsatsen till ”inte premium” tyg antar vi. Fodralet låter dig enkelt komma åt alla reglage på telefonen. Fungerar med alla trådlösa laddare inklusive Apple Magsafe och finns i ett gäng färger.

Kostar 299 kronor hos Nudient