Glittrande

Glitterskal

Vad sägs om ett skal som glittrar mer än blixtarna från en skock paparazzi som precis fått syn på Johnny Depp? Det här skalet är täckt av reflekterande glitterfolie som sprakar när ljus faller på det. Det har dessutom tre meters droppskydd, är kompatibelt med trådlös laddning samt skyddar mot repor och stötar. Passar din Iphone 12 och 12 Pro.

Kostar 349 kronor hos Iphonebutiken

Fallsäker

Rio Snap

Med Rio Snap får du ett stilrent skal som ger bra skydd utan att du behöver kompromissa med hiskelig design som får telefonen att se ut som en wannabe F 117. Skalet klarar fall från upp till fyra meters höjd tack vara D3O-materialet. Rio Snap fungerar med Apples Magsafe-laddningssystem och snäpper på plats och passar perfekt för snabb trådlös laddning.

Kostar 449 kronor hos Iphonebutiken

Förtrollat

Trolsk Zipper Wallet

Trolsk Zipper Wallet är ett plånboksfodral med både kortfack, sedelfack och ett fack med dragkedja. Skalet/plånboken skyddar telefonen samtidigt som du kan bära med dig flera kort samt förvara kvitton på allt som du slösat pengar på. Tillverkat i mjukt tpu och har magnetisk stängning.

Kostar 149 kronor hos Iphonebutiken

Transparent

Champion Slim Cover

Tillhör du en av dem som är – host host – ekonomiskt lagd och inte vill lägga ut mer än en hundralapp på ditt mobilskal, då är det här för dig. Skalet Champion Slim Cover passar din nya Iphone Mini. Och det är Qi-kompatibelt.

Kostar 99 kronor hos Iphonebutiken


Korthållare

Key Iphone 12 Mini Fodral Magnet Wallet

Key Iphone 12 Mini Fodral Magnet Wallet är ett valnötsfärgat mobilskal med plats för dina kreditkort. Passar till Iphone 12 Mini och är tillverkat av hårdplast som bör palla lite stötar.

Kostar 349 kronor hos Iphonebutiken


Den blomstertid…

Blomster

Till skillnad från när Samsung släppte sin Galaxy S20 finns det få mobilskal som gör en glad till Apples nya telefoner. Men Richmond & Finch skal till Iphone 12 Mini är en blomsterprydd historia som piggar upp livandarna. Att det dessutom är Qi-kompatibelt gör inte saken värre.

Kostar 299 kronor hos Iphonebutiken


Magiska Magneter

Apples Silicone Case MagSafe

Nä, det är ingen magi, bara Apples marknadsföringsteam som sett alldeles för många program med Penn & Teller. Apples Silicone Case Magsafe-skal har en insida med mjukt foder av mikrofiber, skalet har inbyggda magneter som gör att det går snabbare att ladda. Sätt fast en Magsafe-laddare eller lägg enheten på en Qi-certifierad laddare och se hur den laddas genom magi…

Kostar 595 kronor hos Netonnet


Konstläder

Dux Ducis Pocard

Dux Ducis Pocard är ett ovanligt snitsigt namn på ett mobilskal. Det här skalet passar Iphone 12 Pro Max. Skalet har korthållare och är tillverkat av konstläder, men dissa det inte för det. Skalet stöder även trådlös laddning.

Kostar 159 kronor hos Fyndiq


Hållbart

Spigen Slim Armor CS Case

Spigen Slim Armor CS Case skyddar din Iphone 12 Pro Max. Och med tanke på hur mycket den kostar vill du skydda den! Förutom att telefonen skyddas kan du även förvara dina kreditkort i skalet.

Kostar 227 kronor hos Computer Salg

Brunt & fint

Nillkin Fodral Qin

Ett fodral som inte bemödar sig med krusiduller och annat tjafs. Nillkin Fodral Qin Series passar till Iphone 12 och Iphone 12 Pro. Det är brunt, tillverkat i plast och har plats för dina kreditkort. Behöves verkligen mer?

Kostar 132 kronor hos ComputerSalg


Släpp loss din inre Barbie

Barbieskal

Jo, det är väldigt rosa. Men Iphone 12 Mini Skal är ett hållbart skal som är mycket rosa. Skyddar din Iphone 12 Mini. Tillverkat i silikonmaterial som ”ger en len och mjuk känsla”.

Kostar 99 kronor hos skal-man.se


Inkapslad

Mobilskalet Impact

Mobilskalet Impact ser ut att hålla ställningarna mot en flock uppretade babianer. Passar Iphone 12 Pro. Har dubbla dubbla lager gummerat material och en yta i lättmetall. Detta gör det till ett högkvalitativt mobilskal.

Kostar 139 kronor hos skal-man.se


Från källan

Apple Silikon

Apple har också släppt ett gäng skal till sina nya lurar. Silikonskal med Magsafe passar Iphone 12 och Iphone 12 Pro. Skalet är tillverkat i silikon och känns skönt att hålla i. Insidan har ett mjukt foder av mikrofiber. Skalet har inbyggda magneter som gör att det går snabbare att ladda. Finns i ett gäng olika färger. Den här heter plommon.

Kostar 595 kronor hos Apple


Genomskinligt

Apple Silikon

Det här Apple-designade skalet ger din Iphone 12 och Iphone 12 Pro ett bra skydd utan att gömma telefonen från potentiellt avundsjuka blickar. Tillverkat i en blandning av polykarbonat och flexibla material. Det sitter perfekt över knapparna så att det är enkelt att trycka. Givetvis är det utrustat med ”magiska magneter”…

Kostar 595 kronor hos Apple

Magnetiskt

Nudient

Från Nudient kommer ett skal med inbyggda magneter som automatisk justerar sig runt din telefon. En stark konstruktion ser till att din Iphone 12 skyddas från din klumpighet. På insidan finns något som kallas ”premium” tyg, motsatsen till ”inte premium” tyg antar vi. Fodralet låter dig enkelt komma åt alla reglage på telefonen. Fungerar med alla trådlösa laddare inklusive Apple Magsafe och finns i ett gäng färger.

Kostar 279 kronor hos Iphonebutiken