Uppdatering (2021-07-21):

Kan utrustas med A15-chipp

Enligt en ny rapport från Nikkei Asia planerar Apple att lansera tredje generationens Iphone SE under första halvåret 2022, vilket borde innebära mars eller april.

Skärmen blir på 4,7 tum, vilket är precis samma storlek som i den nuvarande modellen. Dessutom är det fortfarande inte tal om att byta ut lcd-skärmen mot en oled-skärm.

Därmed blir den stora nyheten att Apple satsar på en mer kraftfull processor. Enligt rapporten kan det bli aktuellt med ett A15-chipp, men det kan förstås lika gärna bli det äldre A14-chippet.

I övrigt lär det bli aktuellt med 5g-stöd, något som du kan läsa mer om här nedanför. Dessutom lär det bli tal om andra uppgraderade komponenter på insidan.

Läs också! Iphone 13: Allt om 2021 års modeller av Iphone


Tidigare (2021-06-24):

Apples billigaste 5G-mobil

Apple-läckaren Ming-Chi Kuo hävdar i en ny rapport att Apple gör sig redo att lansera en uppdaterad version av dagens Iphone SE under första halvan av 2022.

Värt att notera är att Kuo säger en uppdaterad version, med andra ord kan vi förvänta oss små förändringar jämfört med dagens modell. Att denna Iphone SE skulle baseras på Iphone 11, som tidigare rykten hävdat, förefaller därmed inte särskilt troligt.

En av de största nyheterna kommer enligt Kuo bli att Iphone SE får stöd för 5G. Iphone SE kommer i och med detta bli Apples billigaste Iphone-modell med stöd för 5G.