Till livebevakningen >>

Under parollen "Time Flies" har Apple meddelat att det vankas produktlanseringar. I kväll får vi veta exakt vad som släpps, men hyfsat säkra förhandsrykten gör gällande att det rör sig om minst en (troligtvis två) modeller av Apple Watch, samt en uppdatering av Ipad Air. Det har också viskats allt högljuddare om ett mjukvarupaket, Apple One, som väntas samla flera populära Apple-tjänster i ett abonnemang. 

Så följer du evenemanget

Klockan 19.00 får vi veta mer. Apple kommer att livesända evenemanget på Youtube, där du kan se spektaklet oberoende av plattform. Sändningen kommer även att finnas på Apples egen event-sida. Som ytterligare ett alternativ kan du ta del av eventet via Apples TV-app på en Iphone, Ipad, Mac, Apple TV eller Ipod Touch.

Häng med MacWorld-redaktionen

Till skillnad från Apples i år ovanligt sena WWDC-keynote kommer vi denna gång att bjuda på livebevakning av eventet. På macworld.se/live rapporterar vi om de viktigaste händelserna, delar förväntningar och chattar med er läsare om allt som avslöjas. Sidan är under uppbyggnad just nu, men ska stå färdig i god tid till kvällens evenemang.  

Håll dig uppdaterad

Vi har skrivit en ryktessammanställning inför kvällens event. Den hittar du här!