Uppdatering (2020-11-30):

I dag har det gått precis en månad sedan Apple One lanserades och därmed är gratisperioden över för de som tecknade upp sig för paketlösningen direkt.

Enligt Macrumors har det emellertid varit mängder med strul med Apple One under måndagen, något som har orsakat stor frustration på sina håll. I en del fall har användare debiterats flera gånger om, i andra fall har kunderna fått betala för varje tjänst separat.

Vissa kunder har i sin tur fått beskedet att deras abonnemang på Apple One har löpt ut, vilket innebär att de inte kommer åt tjänsterna i fråga överhuvudtaget.

Förhoppningsvis åtgärdas strulet inom kort, men i vilket fall som helt är det ytterligare en pr-mardröm för Apple.

Tidigare (2020-10-30):

Det finns tre olika varianter av Apple One att välja mellan. Det billigaste paketet kallas för Individual och inkluderar Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade och 50 gigabyte Icloud-lagring för 155 kronor per månad.

Näst på tur står Family som inkluderar Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade och 200 gigabyte Icloud-lagring för 199 kronor per månad. Detta paket kan delas med upp till sex familjemedlemmar.

Till sist har vi Premier som inkluderar Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade, Apple News Plus, Apple Fitness Plus och 2 terabyte Icloud-lagring. Även här kan paketet delas med upp till sex familjemedlemmar.

För tillfället går det inte att teckna Premier-paketet i Sverige, detta då Apple News Plus och Apple Fitness Plus ännu inte har hittat hit. Med andra ord behöver du bo i Australien, Kanada, Storbritannien eller USA för att skaffa paketet.

Läs mer: Apple One kommer fungera med skilda Icloud- och butikskonton

Apple iPhone 12 Pro 128GB Pris vid test: 12490 kr.

Bästa pris just nu: 12150 kr