I samband med den senaste kvartalsrapporten lät Apple meddela att den nya paketlösningen för företagets tjänster som presenterades förra månaden kommer att göras tillgänglig under fredagen.

Namnet blir Apple One och det finns tre olika varianter att välja mellan. Det billigaste paketet kallas för Individual och inkluderar Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade och 50 gigabyte Icloud-lagring för 155 kronor per månad.

Näst på tur står Family som inkluderar Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade och 200 gigabyte Icloud-lagring för 199 kronor per månad. Detta paket kan delas med upp till sex familjemedlemmar.

Till sist har vi Premier som inkluderar Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade, Apple News Plus, Apple Fitness Plus och 2 terabyte Icloud-lagring. Även här kan paketet delas med upp till sex familjemedlemmar.

Här i Sverige ser det ut som om vi till en början inte kan teckna Premier-paketet, detta då Apple News Plus och Apple Fitness Plus ännu inte har hittat hit. Med andra ord behöver du bo i Australien, Kanada, Storbritannien eller USA för att skaffa paketet.

Läs mer: Apple One kommer fungera med skilda Icloud- och butikskonton

Apple iPhone 12 Pro 128GB

Bästa pris just nu: 12490 kr