Klockan 01.00 natten mot lördag är det dags för ännu en debatt mellan sju av de demokratiska kandidaterna till höstens presidentval i USA.

Det mest anmärkningsvärda med nattens debatt är att den kommer att sändas via nyhetstjänsten Apple News och Apple TV, något som signalerar att Apple inte tänker nöja sig med att sända filmer, tv-serier och dokumentärer.

De som kommer att delta i nattens debatt är Joe Biden, Pete Buttigieg, Amy Klobuchar, Bernie Sanders, Elizabeth Warren, Tom Steyer och Andrew Yang. Med andra ord kommer vi inte att få höra kandidaterna Michael Bloomberg och Tulsi Gabbard den här gången.

Med tanke på att appen för Apple News fortfarande inte har lanserats i Sverige är det enklaste sättet att följa debatten att spana in sändningen från ABC News på Youtube.

Valkampanjen inleddes på allvar i Iowa för några dagar sedan och där blev det Pete Buttigieg som tog hem segern strax före Bernie Sanders. På tisdag är det dags för primärval i New Hampshire och sedan följer de andra delstaterna och territorierna i tur och ordning fram till den 6 juni. Den kandidat som samlar flest delegater kommer sedan att utmana den sittande presidenten Donald Trump i valet den 3 november.

Apple TV 32GB (4th Generation) Pris vid test: 1549 kr.

Bästa pris just nu: 1540 kr