Nu har Apple avslöjat premiärdatumen för flera av de tv-serier som kommer till Apple TV Plus under våren och sommaren 2020.

Den 7 februari är det premiär för spelutvecklarkomedin Mythic Quest: Raven´s Banquet med Rob McElhenney. Apple tror på serien så mycket att den redan nu är klar för en andra säsong.

Den 6 mars är det sedan dags för, likt vi rapporterat tidigare, Steven Spielbergs remake av Amazing Stories.

3 april släpps Home Before Dark, som följer en barnjournalist som får liv i ett kallt fall. I rollerna syns bland annat Brooklynn Prince, Jim Sturgess och Abby Miller.

17 april släpps dokumentärserien Home som tittar närmare på några av världens mest uppfinningsrika hem.

24 april är det premiär för Defending Jacob. En dramaserie med Chris Evans och Michaelle Dockery i huvudrollerna, som följer ett brott i en småstad på den amerikanska östkusten.

1 maj kommer den brittiska tv-serien Trying om ett par som försöker skaffa barn, men inte kan. I rollerna syns Rafe Spall och Esther Smith.

Den 5 juni blir det mer dokumentärer med Dear... som skildrar kända människor genom brev som skrivits till dem. Bland annat blir det avsnitt om Oprah Winfrey, Spike Lee, Lin-Manuel Miranda, Stevie Wonder och Big Bird.

Någon gång under sommaren kommer även Central Park, en animerad musikalkomedi från skaparna av Bob´s Burgers, om en familj som bor i och tar hand om Central Park.

Läs också: Apples första långfilm får nytt lanseringsdatum