Toggl är ett populärt verktyg för konsulter, egenföretagare och andra att hålla koll på hur mycket tid arbetet tar. Toggl fungerar från webbläsaren, från en klient på Mac OS, och finns även som app på IOS. Den senare är tyvärr under all kritik.

De värsta buggarna kring synkronisering och ständiga frysningar har visserligen blivit lösta på senare tid, men appen har fortfarande många problem. Ett av många exempel är mörkt läge i appen – har du valt svart text på ett projekt syns inte texten om mörkt läge är aktiverat i appen. Och det är bara ett av många problem med den officiella IOS-appen.

Som tur är finns alternativ. Som appen Timery, som är en tredjepartsapp för Toggl. Appen har stöd för de vanliga time tracking-funktionerna i Toggl, men också ett mer justerbart utseende, ett bättre mörkt läge och stöd för Genvägar. Sparade timers synkas dessutom över Icloud.

Kommentaren på App Store från användaren ”Staffan i Stockholm” säger det mesta om appen: ”Joe [appens skapare, reds. anm.] har gjort appen som Toggl inte gjorde”.

Appen har nyligen uppdaterats till version 1.0.5, med flera IOS 13-funktioner och delvis ny design. En prenumeration behövs för vissa av appens funktioner.

Timery för Toggl finns att ladda ned från App Store.

Pris: Gratis, men vissa funktioner kräver prenumeration. En månad för 11 kronor, ett år för 115 kronor.
Länk: App Store.