Det har återigen blivit dags för nyheter på Apple Arcade, speltjänsten som erbjuder drygt 200 titlar för IOS, Ipad OS, TV OS och Mac OS.

Detonation Racing är ett fartfyllt bilspel från Electric Square. Om du vill kan du skaffa bättre bilar genom att beta av uppdragen i karriärläget.

Så här ser spelet ut:

Jetpack Joyride+ är en ny variant av det klassiska mobilspelet från 2011. Den stora skillnaden är att du slipper alla dyra köp i appen.

Doodle God: Universe är ytterligare ett klassiskt mobilspel som har piffats upp för moderna enheter.

Angry Birds Reloaded är den senaste upplagan i den oerhört populära serien där du ska hjälpa de arga fåglarna att besegra de gröna grisarna.

Alto's Odyssey: The Lost City är en specialversion av Alto's Odyssey från 2018 som erbjuder mängder av nytt innehåll.

Solitaire Stories är en ny variant av det klassiska kortspelet Klondike med snygg design, dagliga utmaningar och knasig humor.

Leo’s Fortune är ett äventyrsspel där du ska få tag på en mystisk tjuv som stulit allt ditt guld.

INKS är ett spel som kombinerar flipper med konst. Varje gång du träffar bollen skapas konstverk i diverse färger.

Frenzic: Overtime är ett pusselspel där du ska sätta ihop delar till nya robotar. Utöver 45 nivåer av varierande svårighetsgrad bjuds vi på hundratals minispel.

Game Dev Story är en simulator där du ska ta fram nästa succéspel, vilket du bland annat gör genom att anställa skickliga utvecklare, ljudtekniker och så vidare.

Legends of Kingdom Rush är den senaste upplagan av det populära strategispelet Kingdom Rush. Den här gången kan du besegra dina fienden med hjälp av fem legendariska hjältar och elva medhjälpare med olika förmågor och krafter.

All of You är ett familjevänligt äventyrsspel från skaparna av Love You to Bits och Bring You Home. Ditt jobb är att leda en klumpig höna till sina borttappade kycklingar.

Under våren har en hel drös nya spel släppts, däribland Star Trek: Legends, en helt ny version av klassiska The Oregon Trail, basketspelet NBA 2K21 Arcade Edition, Songpop Party, Simon's Cat: Story Time Tactile Games, samt Fantasian, ett nytt spel från skaparen av Final Fantasy.


Här nedanför listar vi andra spel som har lagts till sedan lanseringen 2019. Vill du veta mer om spelen kan du besöka App Store eller ta en titt på de inbäddade Youtube-klippen.

I Farm It! ska du försöka skapa den perfekta bondgården, vilket innebär massor av jobb och mängder av söta djur.

Hitchhiker handlar om en liftare med minnesförlust som ska försöka lista ut vem han är och vart han är på väg.

Cozy Grove är ett spel där du befinner dig på en hemsökt ö. Din uppgift är att leta efter dolda skatter och trösta de lokala spökena.

Sp!ng är ett klurigt pusselspel som kan beskrivas som en korsning mellan Cut the Rope and Sonic the Hedgehog.

Survival Z är ett actionspel där du ska försöka hjälpa överlevande under den pågående zombieapokalypsen.

Lumen är ett finurligt pusselspel från Lykke Studios där du ska använda ljuskällor, linser och speglar för att lösa uppdragen.

Spire Blast är ett familjevänligt spel där du ska störta torn med hjälp av en hungrig drake och matchande symboler.

NUTS - A Surveillance Mystery utspelar sig i en fjärran skog. Din uppgift är att lista ut var en grupp ekorrar gömmer sig.

Oceanhorn: Chronos Dungeon är det tredje spelet i den populära Oceanhorn-serien från Cornfox & Bros. Inspirationen kommer från 1990-talets ”dungeon crawlers”.

Alba: a Wildlife Adventure är ett äventyrsspel från skaparna av Monument Valley. Ditt uppdrag är att försöka rädda fåglar och andra djur som är i fara på grund av människornas nedskräpning.

Zombie Rollerz: Pinball Heroes är ett spel från Firefly Games som är en sorts blandning mellan flipper och Tower Defence.

Warp Drive – Teleport Racing! är ett fartfyllt racingspel där du kan teleportera dig fram i banan via dolda genvägar.

Pathless är ett äventyrsspel från Giant Squid. Du axlar rollen som bågskytten Hunter och din uppgift är att bekämpa några korrupta andar. För att komma dit behöver du emellertid ta dig igenom skogar, ängar och tundran.

I sammanhanget kan nämnas att Pathless även har släppts för Windows och Playstation.

Reigns: Beyond är det fjärde spelet i en serie där du ska få ditt rockband att bli populärt. Den här gången är handlingen förlagd till rymden.

All of You är ett familjevänligt äventyrsspel som handlar om en virrig höna som letar efter sina kycklingar.

 

South of the Circle är ett spel som utspelas på Antarktis 1964. Du axlar rollen som Peter, en forskare som ska försöka ta sig till de brittiska, norska och sovjetiska baserna.

I The Survivalists har du blivit strandsatt på en öde ö. För att överleva behöver du utforska omgivningen, bygga saker och träna upp apor. Spelet kommer från Team17, mest känt för Worms, Overcooked och The Escapists.

I sammanhanget kan nämnas att The Survivalists även har släppts för Nintendo Switch, Xbox One, Playstation 4 och Windows idag.

Slash Quest! är ett spel från Green Pillow och Noodlecake Games där du ska försöka återbörda drottningens borttappade svärd till slottet. På vägen dit stöter du emellertid på mängder av fiender och hinder som du måste få bukt med.

Marble Knights är ett spel där du styr ett antal rullande hjältar som ska försvara kungadömet Roundingham från ondskefulle Lord Terroball.


 

A Monster's Expedition är ett spel för hela familjen där du ska utforska hundratals öar. Värt att nämna är att spelet även finns tillgängligt för Windows.

World's End Club är ett spel om ett gäng udda ungdomar från Japan som hålls fångna på en övergiven temapark under havet.

The Last Campfire är ett stämningsfyllt spel från skaparna av No Man’s Sky där du ska försöka hjälpa en liten kolbit genom vildmarken i syfte att nå den sista lägerelden.

Samurai Jack: Battle Through Time är ett actionspel som baseras på en populär tv-serie från Adult Swim.

Värt att nämna är att Samurai Jack: Battle Through Time även finns tillgängligt på Nintendo Switch, Xbox, Steam och Epic Games Store.

Next Stop Nowhere är ett äventyrsspel som utspelar sig i en färgrik del av rymden och där varje beslut du tar påverkar handlingen.

Game of Thrones: Tale of Crows är ett realtidsspel där du ska hjälpa till att försvara Westeros från farorna på andra sidan av den gigantiska muren i norr.

The Lullaby of Life är ett spel från 1 Simple Game där du i lugn och ro kan utforska livets ursprung samtidigt som du lyssnar på avkopplande musik.

Necrobarista är ett uppmärksammat spel från australiska Route 59 som handlar om en barista vid namn Maddy Xiao som kan väcka de döda till liv. Det är något som Council of Death inte uppskattar.

Så här ser trailern för spelet ut:

Creaks är ett klurigt äventyrsspel där du ska utforska en gammal herrgård i jakt på diverse hemligheter.

Beyond a Steel Sky är ett äventyrsspel i cyberpunkstil som är en uppföljare till klassiska Beneath a Steel Sky från 1994. Grafiken har skapats av ingen mindre än Dave Gibbons, mannen bakom Watchmen.

Här nedanför listar vi andra nya spel som har lagts till efter lanseringen i höstas. Vill du veta mer om spelen kan du besöka App Store eller ta en titt på de inbäddade Youtube-klippen.

Little Orpheus är ett äventyrsspel som utspelas i ett fiktivt 1962 där Sovjetunionen försöker utforska jordens inre med hjälp av en farkost med samma namn.

SpongeBob: Patty Pursuit är ett nytt spel med Svampbob Fyrkant där den onda skurken Benny J. Plankton kläckt en plan för att stjäla den hemliga Krabby Patty-formeln.

Towers of Everland är ett äventyrsspel där du bekämpar mängder med monster och ska försöka lägga beslag på så många torn som möjligt.

Winding Worlds är ett klurigt spel som handlar om en tjej som heter Willow, en mask och hur man säger hej då.

The_Otherside är en blandning mellan rpg- och strategispel där du löser diverse problem och slåss mot monster som hotar vår dimension.

Neversong är ett musikaliskt äventyrsspel där du stöter på alltifrån monster till zombier på din upptäcktsfärd genom Neverwood.

Beyond Blue är ett äventyrspel från E-Line Media. Du axlar rollen som Mirai, en forskare som tillsammans med sitt team försöker lista ut havets hemligheter.

A Fold Apart är ett klurigt spel från Lightning Rod Games där du ska försöka rädda relationen mellan en lärare och arkitekt genom att vika en lång rad papperspussel.

Scrappers är ett spel där du tillsammans med dina vänner ska samla in skräp i en stad kallad Junktown. Det gäller dessutom att försvara sig mot andra skräpsamlare som kan attackera dig utan förvarning.

Legend of Skyfish 2 ett spännande spel från Crescent Moon Games och Mother Gaia Studio. Här axlar du rollen som den unga krigslärlingen Little Red Hook, den sista av Red Hook-väktarna. Ditt uppdrag är att rädda civilisationen från Skyfishs terror.

Spyder är ett spel som handlar om en sofistikerad minirobotspindel som utför uppdrag åt den brittiska spionorganisationen EP-8 med hjälp av diverse prylar och mojänger.

Roundguard är ett flipperliknande spel där du ska besegra mängder av söta monster och genomföra diverse utmaningar.

Så här ser trailern för spelet ut:

Loud House: Outta Control är ett spel där du ska hjälpa Lincoln Loud och de andra karaktärerna från Nickelodeons populära tv-serie med diverse uppdrag i hemmet och trädgården.

Charrua Soccer är ett fotbollsspel i retrostil där du kan välja mellan vänskapsmatch, tävling och straffläggning. Du väljer själv om du vill spela mot en vän eller en dator.

Secret Oops! är ett innovativt spel som baseras på AR (förstärkt verklighet) där de olika spelarna ska försöka se till att världens dummaste spion inte upptäcks.

Butter Royale kan beskrivas som en familjevänlig version av Fortnite. Här handlar det om ett storskaligt matkrig mellan 32 deltagare där du kan avfyra både baguetter och sås mot dina motståndare.

I Kings of the Castle axlar du rollen som en prinsessa som ska rädda prins Rupert som har låsts in i ett torn av draken Zantorian. På vägen ska du undvika fällor, slåss mot fiender, hoppa över hinder och samla ädelstenar till lösensumman.

No Way Home är ett spel i rymdmiljö där du ska försöka överleva i en tuff omgivning. Det gör du genom att leta reda på olika vapen och bekämpa diverse monster. För att öka dina chanser kan du dessutom försöka bli vän med utomjordingar.

Doomsday Vault är ett äventyrsspel från Flightless där jordens klimat har kollapsat och ditt uppdrag är att leta reda på de få växter som finns kvar och föra dem till domedagsvalvet.

Lego Builder's Journey är ett finurligt äventyrsspel som utspelas i en värld full av legoklossar och stämningsfull musik.

Ultimate Rivals: The Rink är ett fartfyllt sportspel från Bit Fry Game Studios där du låter olika idrottsstjärnor kämpa mot varandra i en hockeymatch. Utöver NHL-spelare som Ovetjkin kan du välja spelare från NBA, NFL, MLB, WNBA och det amerikanska damlaget i fotboll om så önskas.

Tanken är att Ultimate Rivals: The Rink ska följas av basketspelet Ultimate Rivals: The Court efter årsskiftet och sedan ska det lanseras fler spel i serien med de andra idrotterna som är populära i USA.

Unleash the Light är ett rpg-spel som baseras på den populära serien Steven Universe som visas på Cartooon Network. De spelbara karaktärerna är Steven, Garnet, Pearl, Amethyst, Lapis Lazuli och Bismuth.

Rosie’s Reality är ett spel för hela familjen där du kan uppleva hur virtuella föremål plötsligt väcks till liv.

Takeshi & Hiroshi från Oink Games kombinerar animerade dockor med rollspel. Den fjortonårige speldesignern Takeshi skapar ett spel för sin lillebror Hiroshi, men i hemlighet spelar han några av monsterrollerna på egen hand. För varje ny nivå blir utmaningarna allt större.

Guildlings från Sirvo Studios är ett äventyrsspel där du och dina bästa vänner beger er ut på en jakt efter några mystiska tempel i bergen. Det här är ett stämningsfullt spel som skaparen av hyllade Threes ligger bakom.

Marble It Up: Mayhem! från Marble it up är ett actionspel där du ska undvika farliga hinder, samla ädelstenar och hitta dolda troféer.

Sociable Soccer från Rogue Games är ett fotbollsspel där du kan skapa ditt drömlag genom att samla på 25 000 kort från 1 000 internationella lag. Sedan kan du möta dina vänner i spännande matcher.

Discolored från Shifty Eye är ett äventyrsspel om en färglös restaurang mitt ute i öknen. Ditt uppdrag är att lista ut hur färgerna kunde försvinna och återställa dem genom att lösa en rad olika pussel.

UFO on Tape: First Contact från Revolutionary Concepts är ett actionspel där du jagar utomjordingar, Spelet är en uppföljare till det hyllade IOS-spelet som släpptes 2010.

The Mosaic från Raw Fury är ett mörkt och surrealistiskt äventyrsspel om urban isolering och känslan av att vara del av en maskin som du inte förstår dig på.

Super Mega Mini Party från Red Games Co låter dig tävla i diverse minispel mot folk från hela världen eller skapa en fest med dina vänner.

Star Fetched från Crescent Moon Games är ett äventyrsspel om en ung rymdfarare som på ett mystiskt sätt teleporteras till ett fjärran solsystem för att försvara det mot en invasion.

Monomals från Picomy är ett musikspel där du kan skapa dina egna låtar och samtidigt fånga djur som kallas för monomals.

Jumper Jon från Esteban Duran är ett plattformsspel där du ska samla så många föremål och förmågor som möjligt på 30 sekunder.

Hogwash är ett spel från Bossa Studios i lantgårdsmiljö där det pågår en ständig kamp mellan grisarna som vill smutsa ner och bondens hjälpredor som vill ha det så rent som möjligt.

Fallen Knight är ett actionspel från Fair Play Studios där du i rollen som riddaren Lancelot av det runda bordet ska rädda en framtida stad från en terroristorganisation. För att göra detta krävs att du besegrar en mängd olika ”bossar”.

Yaga är ett actionspel från Versus Evil med karaktärer hämtade från de ryska folksagorna. Den enhänta smeden Ivan ska lösa mer eller mindre omöjliga uppdrag som han fått från tsaren, detta samtidigt som den mystiska häxan Baba Jaga gör allt som hon kan för att sätta käppar i hjulen.

Lifelike är ett zen-inspirerat spel från Kumabi Bros för alla åldrar där du interagerar med diverse varelser och blir avslappnad på kuppen. Utvecklarna bakom spelet har tidigare gjort de hyllade apparna Blek och Frost.

Tales of Memo är ett pusselspel från Ten Days som hämtat inspiration från det klassiska Memory-spelet. Här öppnar du magiska kistor och när du får två likadana kan du använda en förtrollning för att besegra dina fiender.