Förra veckan skickade Apple ut den första uppdateringen för Mac OS Catalina (10.15), men av någon anledning valde man att kalla det för en tilläggsuppdatering i stället för att höja versionsnumret.

Nu meddelar Macrumors att Apple har skickat ut en reviderad tilläggsuppdatering, vilket alltså innebär att man har uppdaterat uppdateringen.

Exakt vad som skiljer den uppdaterade uppdateringen från den gamla uppdateringen framgår inte av uppdateringshistoriken. Men sedan tidigare vet vi att Apple har åtgärdat ett problem som gjorde att installationen inte kunde slutföras på vissa datorer, i synnerhet om mängden ledigt lagringsutrymme var för lågt. Dessutom erbjuds diverse fixar för Icloud och Game Center.

Lanseringen av Mac OS Catalina har långtifrån varit någon succé för Apple. Det nya operativsystemet har varit nerlusat med allvarliga buggar, till exempel har det varit problem med både Mail och externa grafikkort.

Vi har presenterat lösningar på några av de vanligaste problemen i Mac OS Catalina i en guide. Har du ännu inte uppgraderat gör du troligtvis bäst i att vänta in version 10.15.1 som betatestas för tillfället.

Den nya versionen kan i sedvanlig ordning laddas ner från Mac App Store. Observera att uppdateringen inte syns om du redan har lyckats installera Catalina.

Apple MacBook Air (2019) - 1,6GHz DC 8GB 128GB 13" Pris vid test: 13961 kr.

Bästa pris just nu: 11187 kr