Snart blir det ökad konkurrens på marknaden för fullstora Ipad-tangentbord. Det är nystartade kinesiska företaget Sentis som har lanserat sin första produkt på Kickstarter: Libra.

Libra skiljer sig från konkurrenter som Brydge och Logitech Slim Folio Pro med en inbyggd styrplatta. Tack vare musstödet i Ipad OS 13 blir den plötsligt användbar, och Sentis verkar ha förutsett den nyheten då Kickstarter-projektet visar att Libra började utvecklas i januari i år, långt innan Apple visade upp IOS 13 och Ipad OS.

Tips: 13 smarta sätt att förvandla din Ipad till en dator

Du monterar Ipad Pro i två gångjärn i hörnen på tangentbordet och fäster sedan en platta på baksidan för att hålla den på plats mer ordentligt. Tangentbordets hölje döljer även ett batteri på 4 000 milliamperetimmar som både håller live i tangentbordet och kan ladda Ipad via usb-c. Själva anslutningen sker med bluetooth 5.1.

Som vanligt med Kickstarter-projekt bör du ha i åtanke att det inte handlar om ett vanligt köp från en butik utan en mer riskfylld chansning på att företaget levererar. Är du intresserad men vill ha större trygghet kan du alltid vänta tills den har börjar säljas via butiker.