Har du köpt någon av Apples senaste mobiler? Självklart måste du ha ett skal att skydda och pimpa din nya lur med. I och med den nya kameramodulen och designen på baksidan kan vi tyvärr inte använda samma skal på Iphone 11-serien som på tidigare versioner. Här listar vi några av de intressantaste modellerna vi vet på nätet just nu till Iphone 11, Pro och Pro Max.

Missa inte: Här hitta du Iphone 11 till bäst pris!


Genomskinligt

Låt Iphone skina

Nya Iphone kommer i massor av vackra färger som midnattsgrön, guld och lila. Har du valt din färg med omsorg känns det såklart tråkigt att välja ett skal som täcker baksidan. Det här skalet skyddar din dyrgrip, men låter färgen skina igenom. Finns i såväl helt transparent som i lite tonat utförande.

Celly Gelskin Cover
Pris: 99 kronor hos Iphonebutiken till Iphone 11, 11 Pro och 11 Pro Max.


Plånbok

Praktiskt plånboksfodral

Ett plånboksfodral förvarar kort och mobil i tryggt och smidigt förvar. Här får du samtidigt möjlighet att ställa upp mobilen i lodrätt läge för till exempel filmtittning eller eller videosamtal.

Dux Ducis Skin Pro iPhone XI Max Flipfodral
Pris
: 140 kronor hos Mytrendyphone till Iphone 11 Pro och 11 Pro Max.


Iphone 11 Skal

Stilrent värre

Varför krångla till det med en massa krusiduller och tjafs när det finns så här stilrena och enkla skal? Detta mattsvarta skal är gjort i tpu-material och kommer dessutom till en låg prislapp.

Apple iPhone 11 Skal TPU Matt Svart
Pris
: 49 kronor till Iphone 11, 11 Pro och 11 Pro Max.


Mujjo

Full koll på kort och mobil

Känns ett plånboksfodral lite klumpigt? Med det här skalet från Mujjo behöver du inte kompromissa med smidigheten, dina viktigaste kort får istället plats i en ficka på baksidan! Finns bland annat i svart, blått och brunt utförande.

Mujjo iPhone XI Plånbokskal
Pris: 534 kronor hos Mytrendyphone till Iphone 11 Pro, 714 kronor till Iphone 11 Pro Max.


Iphone 11 skal

Magnetiskt skal

Vill du kunna fästa din Iphone i en magnetisk hållare, till exempel i bilen? Då behöver du ett magnetiskt skal som låter dig placera mobilen smidigt där du vill. Det här stilrena, tunna skalet från Celly innehåller en tunn metallplatta på baksidan, så att du kan fästa din Iphone på valfri magnetisk yta.

Celly Ghost Skin
Pris: 169 kronor hos Iphonebutiken till Iphone 11, 11 Pro och 11 Pro Max.


MIljövänligt skal Iphone 11

Miljövänligt alternativ

Vi är alla medvetna om att vi måste ta till åtgärder för att hjälpa miljön, så varför inte passa på att välja ett skal som inte bara är snyggt och skyddar din mobil, utan dessutom är miljövänligt? Det här skalet är gjord i återvunnen plast och är 100 procent biologiskt nedbrytbart. Varje köpt skal ger en dollar till havs- och miljöfrämjande projekt. Finns i massor av olika utföranden i alla möjliga färger med djur som hajar, valar och sköldpaddor.

Wilma Stop Ocean Plastic Pollution
Pris: 299 kronor hos Iphonebutiken till Iphone 11 och 11 Pro.