Eve var ett av de första företagen som började utveckla smarta hem-produkter med stöd för Apples Homekit-teknik. Företaget, som har säte i München, har nu visat upp två nya produkter och ett par uppdateringar.

För det första meddelar företaget att Eve Extend till slut har börjat levereras. Det är en räckviddsförlängare som gör att du kan placera Eve-produkter längre ifrån basstationen än tidigare, till exempel en bevattningsövervakare monterad på ett trädgårdsskjul eller en brandvarnare på vinden.

Eve Thermo, företagets smarta elementvred, kommer i en ny uppdaterad modell som släpps 16 september. Den får en mer lättläst skärm och en mer tystgående motor för att öppna och stänga ventilen på elementet.

Eve Light Switch har tidigare funnits i USA men nu kommer en europeisk modell som inte bara använder 230 volt 50 hertz el utan även passar i standardsocklar för strömbrytare och har normal kvadratisk form. Den kommer till att börja med säljas i Belgien, Luxemburg, Nederländerna, Tyskland och Österrike men kommer förhoppningsvis till Sverige vad det lider.

Till sist har vi Eve Water Guard, ett översvämningslarm som kan skicka en tidig varning om exempelvis diskmaskinen börjar läcka.