På torsdag, den 19 september, är det dags för den skarpa versionen av IOS 13 att skickas ut till allmänheten. Men om du inte orkar uppdatera flera gånger på kort tid kan du lika gärna vänta in uppdateringen till IOS 13.1 som släpps den 30 september.

Sajten Appleinsider har tagit en närmare titt på IOS 13.1 och presenterat en lista över de största nyheterna. Bland annat får vi möjlighet att göra fler saker automatiskt, till exempel att lansera appen Podcaster så fort du kopplar in din Iphone i Carplay.

En annan nyhet blir möjligheten att ladda ner olika typsnitt från App Store, något som är en minst sagt efterlängtad funktion för alla som tröttnat på att alltid använda sig av samma typsnitt.

Vidare kommer det bli möjligt att dela med sig av beräknad ankomsttid i Apple Maps, något som lär uppskattas av många familjer.

Dessutom får vi se nya dynamiska bakgrundsbilder och en mindre störande volymkontroll, med andra ord slipper vi äntligen den stora ikonen mitt på skärmen så fort vi höjer eller sänker ljudet.

Naturligtvis blir det även tal om de sedvanliga bugg- och säkerhetsfixarna, men exakt vilka det blir tal om återstår att se.

Apple iPhone 11 Pro 64GB Pris vid test: 12605 kr.

Bästa pris just nu: 12970 kr