Uppdatering (2019-10-07):

Video visar upp nya Ipad Pro med trippelkamera

I slutet av oktober väntas Apple anordna ett nytt event och på dagordningen den här gången står bland annat nya modeller av Ipad Pro med skärmar på 11 och 12,9 tum.

Senaste nytt är att Macrumors har publicerat en video och ett antal bilder som visar upp Sonny Dicksons demonstrationsexemplar i detalj.

Den stora nyheten väntas bli en trippelkamera på baksidan och troligtvis rör det sig om samma uppsättning som återfinns i Iphone 11 Pro och Iphone 11 Pro Max. Med andra ord kan vi räkna med vidvinkel, ultravidvinkel och telefoto, där den sistnämnda ger tillgång till en riktigt bra zoomfunktion.

Bortsett från den nya trippelkameran är nya Ipad Pro i stort sett identisk med förra årets modeller, men vi kan antagligen räkna med en hel del förändringar under ytan. Till exempel borde vi få se en snabb A13X-processor och stöd för wifi 6, men troligtvis blir det även en och annan överraskning.

Tidigare (2019-09-17):

Ipad Pro med trippelkamera läcker ut på nätet

Den återkommande läckan Sonny Dickson har via sin hemsida visat upp en bild på vad som ser ut att vara en Ipad Pro med en trippelkamera på baksidan.

Missa inte: Iphone 11 Pro vs XS - här är de största skillnaderna

Sonny Dickson skriver att produkten som syns i bild är en demonstrationsmodell av nästa Ipad Pro som erhållits av en pålitlig källa. Kamerahårdvaran i den beskrivs som extremt lik den som redan visats i Iphone 11 Pro. Modellen som Sonny Dickson fått tag i har däremot inte någon glasyta som täcker över de tre linserna.


Apple iPad Pro 11" 64GB Pris vid test: 8989 kr.

Bästa pris just nu: 8778 kr