Lösenordshanterare för Iphone med stöd för Face ID

3. Dashlane – populär tjänst med gratisalternativ

Ytterligare en tjänst med Face ID-stöd är Dashlane, som glädjande nog kommer med ett hyfsat kompetent gratisalternativ – upp till 50 sparade lösenord och automatisk ifyllning av uppgifter på IOS. Däremot ingår ingen synkning till andra enheter. Köper vi till Premium finns inga sådana begränsningar, och då tillkommer även vpn på köpet.

Har du bara tänkt använda tjänsten på din Iphone kan gratisalternativet vara tillräckligt, men för fler enheter är Premium nästan ett måste.

Mer info: Dashlane.
Pris: Gratis, eller 419 kronor i App Store för ett år Premium.


Lösenordshanterare för Iphone med stöd för Face ID

4. Lastpass – med gratisalternativ för den snåle

Lastpass är en av världens mest använda lösenordshanterare. Även här finns en gratisversion, som nog passar bäst för den som bara tänkt använda lösenordssynkningen på en enda enhet. Stöd finns självklart även för Face ID.

Lastpass har dock drabbats av vissa säkerhetsbrister på det senaste som gör det lite svårare att känna sig helt trygg med tjänsten.

Mer info: Lastpass.
Pris: Gratis, eller 249 kronor för ett år i App Store.


Lösenordshanterare för Iphone med stöd för Face ID

5. Keeper – hög med krånglig säkerhet

Keeper verkar göra skäl för sitt namn och håller våra lösenord skyddade med hög säkerhet. Gränssnittet för desktop-variantent är sparsmakat, medan IOS-appen istället är rätt stökig.

Prisbilden är också aningen stökig, men i skrivande stund får vi Keeper Unlimited för en person i ett år för 159 kronor, vilket är billigare än konkurrenterna.

Mer info: Keeper.
Pris: Från 159 kronor i App Store.