Förutom att en ny inställningsskärm för vad som kan vara nästa generation Airpods har upptäckts i IOS 12.2, kommer också fler nyheter i systemet, först upptäckta av Macrumors. Här är några av de största nyheterna.

  • Apple News kommer till Kanada, och ska finnas tillgängligt både på engelska och franska.
  • Homekit får stöd för tv-apparater. Precis som utlovat kommer de tv-apparater som har Homekit-stöd och som lanseras under våren bli användbara med Iphone och Ipad under IOS 12.2. Home-appen får även fler kontroller för att styra de nya Homekit-apparaterna.
 

Läs mer! Hela listan: Alla tv-apparater som får Airplay 2-stöd under 2019

Ny fjärrkontroll i IOS 12.2
Foto: Macrumors
  • Fjärrkontrollen för Apple TV i Kontrollcenter får ny design. Borta är den stora Hem-knappen, istället är alla knappar lika stora.
    Nyheterna i IOS 12.2
    Foto: Macrumors
  • Pilar i Safari-sök. Äntligen, säger vi, får Safari i IOS en funktion som länge funnits i Chrome. När vi söker i sökfältet kan vi trycka på pilen för att fylla i denna text i sökfältet och sedan fortsätta skriva istället för att, som idag, söka direkt på sökordet.

  • Apple Maps visar luftkvalitet. Funktionen kan aktiveras i inställningarna, men liksom i Väder-appen lär detta bara fungera i vissa städer.

Då det här är den allra första beta-versionen av IOS 12.2 lär det ta några veckor innan vi får se den färdiga versionen.

Läs även: Vi hårdtestar IOS 12

Apple iPhone XS 64GB Pris vid test: 11388 kr.

Bästa pris just nu: 10990 kr