Tillbehörstillverkaren Zagg lanserar under torsdagen ett nytt tillbehör användare av sjätte generationens Ipad 9,7 tum: Rugged Messenger Case Plus. Det är ett stöttåligt skal som skydda plattan från fall upp till två meter höjd. Dessutom medföljer en ”snap-on-skärm” som både skyddar mot stötar och som ska minska det blå ljuset från skärmen. På skalet finns också en hållare för Apple Pencil.

Tåligt skal för Ipad 9,7 tum

Vid sidan om dett lanserar Zagg även ett tangentbord som kan vikas ihop i tre delar, ”perfekt för den mobila arbetaren”. I den ena tredjedelen av vikningen finns en styrplatta (vilket inte stöds på Ipad).

Vikbart tangentbord

Zagg lanserar ocskå ett kompakt trådbundet tangentbord kanske speciellt tänkt för plattor. Tangentbordet finns med både usb-a- och usb-c-anslutning, vilket gör att vi alltså kan använda ett trådbundet tangentbord med Ipad Pro. Denna version finns även i en trådlös version.

Trådbundet tangentbord för Ipad Pro

Det tåliga Ipad-skalet ska lanseras senare i vår till ett pris om 699 kronor. Det hopvikbara tangentbordet Tri Fold kostar 899 kronor och det kompakta tangentbordet kostar 499 kronor oavsett anslutning.

Apple iPad 9.7" 32GB (6th Generation) Pris vid test: 3449 kr.

Bästa pris just nu: 3390 kr