Fick du en Apple Watch i julklapp, eller passade du kanske på att fynda en under mellandagsrean? Oavsett om du är en ny Watch-ägare eller har haft en sedan tidigare är det alltid roligt att köpa fler prylar och accessoarer till sin smartklocka. Här listar vi tillbehören du inte visste du behövde till Apple Watch, oavsett storlek och modell. Glöm inte att dubbelkolla innan du klickar på köpknappen så att prylen är kompatibel med just den modell och storlek av Apple Watch du har.


Skal Apple Watch

Förnya boetten

Valet av boettfärg kanske kändes som det bästa vid inköp, men ibland behövs det en förändring. Om du känner att det är dags för en ny färg finns det massor av boettskal att köpa till Apple Watch. Här har vi samlat några alternativ som vi tycker är snygga till respektive modell.

38 mm (Series 1/2/3)
Dux Ducis Gadget Apple Watch Series 1/2/3 TPU-skal (finns i silver, rosé och svart utförande)
Pris: 137 kronor hos Mytrendyphone.

40 mm (Series 4)
Riyeri Case (finns i silver, rosé, guld, genomskinligt och svart utförande)
Pris: 9,99 euro (cirka 100 kronor) hos Amazon.de.

42 mm (Series 1/2/3)
The Lisl Screen Protector (finns i svart, guld, silver och rosé).
Pris: 5,99 pund (cirka 69 kronor) hos Amazon.co.uk.

44 mm (Series 4)
Cooljun Screen Protector
Pris: 2,53 euro (cirka 26 kronor) hos Amazon.de.


Timeporter

Kombinerad laddare och fodral

Nu när du har köpt så många tillbehör till din Apple Watch måste du så klart frakta dem på ett smart och smidigt sett. Twelve Souths stiliga resefodral får plats med bland annat laddare, klocka och extra armband samtidigt som det fungerar som en reseladdare.

Twelve South Timeporter
Pris: 559 kronor hos Iphonebutiken.


Apple Watch laddare

Uppgradera laddaren

Låt oss vara helt ärliga, laddaren till Apple Watch är allt annat än vacker. Så varför inte uppgradera till en laddare som du stolt kan ställa upp på skrivbordet?. När vi testade Belkin Valet Charging Dock blev vi imponerade över hur snabbt den laddade både vår Iphone och Apple Watch. Vi uppskattade också designen. Läs hela testet här!

Belkin Valet Charge Dock
Pris
: 1 160 kronor hos Proshop.


Skärmskydd Apple Watch

Skärmskydd

Repor på skärmen är aldrig roligt, oavsett pryl – därför är det bra att skydda displayen på din Apple Watch med ett skärmskydd. De här finns att köpa på massa ställen på nätet, bland annat Fyndiq har en uppsjö av olika alternativ till alla boettstorlekar varav många kommer till en låg prislapp.


Actionsleeve

Få fulla ringar på träningspasset

En av de bästa aspekterna av Apple Watch är så klart alla hälso- och träningsfunktioner. Men ibland kan det vara jobbigt med att ha på sig en klocka på handleden under träningspass, inte om du till exempel har boxningshandskar på dig. Actionsleeve låter dig ha klockan högre upp på armen för att garantera att du inte går miste om några fulla ringar, samtidigt som klockan inte stör under träningspasset. Dessutom skyddar den mot stötar och slag, så att du kan träna så hårt du vill.

Twelve South Actionsleeve (fungerar till 38 och 40 mm modellerna)
Pris
: 299 kronor hos Iphonebutiken.


Apple Watch vanliga armband

Adapter till vanliga armband

I och med att Apple Watch armband fästs i en speciell konstruktion går det inte att fästa armband till vanliga klockor. Det här är dock enkelt åtgärdat med hjälp av en liten adapter. De här modellerna fungerar med armband upp till 22 mm och finns i alla möjliga färger för att passa just din boett. Finns till 38 mm, 40 mm, 42 mm och 44 mm hos bland annat CDON.