Namnet Stand Hub beskriver utan krusiduller precis vad Satechis nya usb-c-adapter är. Dels en ställning som höjer upp en Imac lite grann, och skapar ett utrymme undetill för kanske en extern hårddisk eller andra tillbehör. Dels en usb-hubb, med två sd-kortläsare, ett hörlursuttag, tre usb-a-portar samt en usb-c-port.

Mest praktiskt av allt är kanske att Stand Hub ger Imac några lättåtkomliga portar på framsidan, praktiskt för hårddiskar, telefoner eller annat vi kopplar in då och då, istället för att behöva sträcka sig till baksidan av datorn och känna efter var portarna verkligen är.

Standhub ansluts med usb-c, men även en adapter för usb-a medföljer så äldre Imac-datorer också kan använda hubben. Och egentligen vilken dator som helst, även om den är klart bäst lämpad för just Imac.

Stand Hub kan än så länge köpas via företagets hemsida eller via Amazon med frakt till Sverige, och finns i silver (aluminium) eller rymdgrå som matchar även Imac Pro. Priset är 90 dollar, cirka 800 kronor innan frakt och skatter.