Stöttåligt Iphone XR

Riktigt tåligt skal

Händer det att din mobil brakar i backen ibland? Det här stöttåliga skalet består av två lager för att din Iphone XR ska fortsätta vara i ett skick, oavsett hur många gånger den dimper i marken. Dessutom har skalet ett inbyggt ställ för de gånger du till exempel har videosamtal eller tittar på film.

Stöttåligt skal Apple iPhone XR
Pris: 169 kronor hos Fyndiq.


Apple iPhone XR Silikon skal Transparent

Skydd som inte stör

Nya Iphone XR är precis som alla andra Iphones ett mästerverk när det kommer till designen, så visst vore det synd att störa den redan snygga designen? Med det här transparenta skalet skyddar du mobilen samtidigt som du gör den mer greppvänlig, utan att för den delen kompromissa med det yttre.

Apple iPhone XR Silikon skal Transparent
Pris: 99 kronor hos Fyndiq.


Mujjo

Slimmat plånboksskal

Känner du att några enstaka kort räcker att ha med sig med mobilen? Det här tunna och snygga skalet från Mujjo i lädet skyddar inte bara din XR med stil utan ger dig även möjlighet att ha med två till tre kort på baksidan.

Mujjo Full Leather Wallet Case Iphone XR
Pris: 499 kronor hos Skalhuset.


Slim Ring Case Iphone XR

Multifunktionellt skal

Varför välja ett vanligt, tråkigt skal när du kan köpa en modell med gömda superkrafter? Det här skalet har en integrerad metallplatta som kan roteras 360 grader och användas som ställ. Skalet har också inbyggd fingerring för att ett bättre grepp om luren. Skalet är gjort i tpu och finns i flera olika färger.

Slim Ring Case Iphone XR
Pris: 169 kronor hos Fyndiq.


Mujjo Full Leather Case för iPhone Xr

Stilrent i läder

Varför krångla till det när man helt enkelt kan ha ett rent, cleant skal i läder som gör vad det ska och gör det bra? Det här tunna skalet från Mujjo sticker ut en millimeter över Iphone XR:s kanter på framsidan för att inte bara skydda Iphone XR:s baksida, utan även dess skärm. Finns i blått, grönt, svart och brunt utförande.

Mujjo Full Leather Case för iPhone Xr
Pris: 449 kronor hos Dustinhome.