Här listar vi de snyggaste och coolaste sätten att skydda din Iphone XR.

Spigen

Göm korten i lönnfack

Det finns många olika fodral att välja mellan för dig som vill ha plåbok och mobil på samma ställe. Det här är kanske det mest luriga alternativet vi har sett. På baksidan av det här till synes helt vanliga skalet får du nämligen plats med utvalda kort och sedlar i ett gömt lönnfack.

Spigen Slim Armor CS
Pris
: 329 kronor hos Iphonebutiken.


Lifeproof

Smidigt vattentåligt skal

Vet du med dig att risken att din Iphone XR kommer hamna i vattnet under sin livstid är överhängande? Riskera ingenting, gör mobilen vattentät istället! Det här Iip68-klassade fodralet kostar en bråkdel av vad en reparation av en ny Iphone kostar, för att inte tala om en helt ny mobil. Det är dessutom inte alls lika klumpigt som många andra fodral med liknande egenskaper.

Life Proof FRE
Pris
: 749 kronor hos Teknikmagasinet.


Adidas

Bättre grepp

Iphones unika, stilrena utformning må vara vacker att titta på, men den är desto svårare att hålla i då den strömlinjeformade designen kombinerat med glasbaksidan gör den nästintill tvållik. Adidas råder bot på problemet med sitt coola fodral med inbyggd hylsa på baksidan. Förutom bättre grepp fungerar den dessutom som stativ om du vill ställa upp mobilen i porträttläge.

Adidas Grip Case FW18
Pris:
349 kronor hos Iphonebutiken.


Fodral Iphone XR

Skydda skärmen och få koll på notiserna – samtidigt

Det finns många fördelar med ett plånboksfodral. Bland annat så täcker de mobilens framsida med ett lock, så att du slipper oroa dig för repor och skador på skärmen. Men det finns ett problem: du kan inte se vad som händer på skärmen genom fodralet. Med det här alternativet slipper du kompromissa då materialet som täcker skärmen är genomskinligt.

Luxury Series Mirror View Flipfodral till Iphone XR
Pris
: 155 kronor hos Mytrendyphone.


Iphone XR

Nördarnas favorit skyddar mot stötar

Tänk på det coolaste materialet ett skal möjligtvis kan vara gjort i. Om svaret är någonting annat än icke-newtonsk vätska har du fel. För dig som inte är vetenskapsnörd kan vi berätta att icke-newtonsk vätska har unika egenskaper som gör att de upphäver Newtons lagar. Vätskan hårdnar nämligen vid stötar, vilket gör det till ett ypperligt material att använda i ett skal som ska skydda din dyrgrip från skador.

Gear 4 Piccadilly
Pris
: 300 kronor hos Teknikmagasinet.