Köper du en mobil för en mindre förmögenhet vill du så klart hålla den hel så länge som möjligt, men helst inte på bekostnad av designen. Det finns flera riktigt häftiga skal till Apples nya gigantiska flaggskeppsmobil Iphone XS Max. Här listar vi några av de intressantaste alternativen på marknaden just nu som du kan köpa i väntan på din nya Iphone.

Har du inte köpt din XS Max än? Här hjälper vi dig hitta bästa pris på Apples största flaggskepp just nu.


XS Max

Magnetiskt skal
Det här skalet är inte bara snyggt och skyddande för din nya dyrgrip, det är dessutom magnetiskt för att du ska kunna fästa det på en magnetisk hållare i till exempel bilen. Oroa dig inte, Pipetto försäkrar även om att skalet inte ska förstöra kreditkort eller påverka mottagningen. Finns i svart, grått och roséguld.

Pipetto Magnetic Shell för Iphone Xs Max
Pris: 349 kronor hos Iphonebutiken.


Apple läderskal

Testa Apples egna läderskal

Apple gör egna skal till alla sina mobiler. De må vara i dyraste laget, men i gengälld får du en produkt som går hand i hand med mobilen du köpte. De här skalen har dessutom en förhöjd kant runt mobilens skärm som förhindrar att skärmen skadas vid fall. Finns i massor av olika färger.

Apple Leather Case
Pris
: 650 kronor hos Apple, eller 549 kronor hos Webhallen.


Plånboksfodral / Magnetskal iPhone Xs Max

Klassiskt plånboksmodell

Tills vi kan betala i alla lägen med våra mobiler kan det vara bra att ha betalkorten nära till hands. Många har upptäckt smidigheten med att förvara korten tillsammans med mobilen i ett plånboksfodral. Är du en av dessa? Det här stilrena fodralet i konstkinn förvarar kort, legitimation, sedlar och Iphone XS Max på samma plats. Dessutom till ett rimligt pris, om plånboken svider efter att ha betalat 14 000 för själva mobilen.

Plånboksfodral / Magnetskal Iphone Xs Max
Pris: 119 kronor hos CDON.


Mujjo Full Leather Wallet Case Iphone XS Max

Slimmat plånboksskal

Känner du att några enstaka kort räcker att ha med sig med mobilen? Det här tunna och snygga skalet från Mujjo i lädet skyddar inte bara din XS Max med stil utan ger dig även möjlighet att ha med två till tre kort på baksidan.

Mujjo Full Leather Wallet Case
Pris: 549 kronor hos Webhallen.


Baseus Cold Front Skal till iPhone Xs Max TPU Hårdplast Värmeavledande Svart Mörkgrön

Håll mobilen sval

En av aspekterna som Apple tryckte hårt på under lanseringen av Iphone XS Max är att prestandan och skärmen gör att den passar ypperligt till att spela krävande spel på. Det här för dock med sig att mobilen lätt blir varm. Det här skalet från Baseus avleder värme och hjälper dig hålla temperaturen nere även när mobilen jobbar hårt.

Baseus Cold Front Skal till Iphone Xs Max
Pris: 99 kronor hos Skalhuset.


Iphone xs max skal

Det lilla extra

Letar du efter ett stilrent skal i sann Apple-anda som ändå sticker ut lite från resten? Det här skalet finns i flera olika färger och mönster men kommer med små detaljer som får din redan exklusiva mobil att se ännu lyxigare ut, samtidigt som den kommer till en lägre prislapp än Apples egna skal.

Iphone XS Max / Flavr Studio
Pris: 99 kronor hos Webhallen.


Saii Premium

Skydd som inte stör

Nya Iphone XS Max är onekligt riktigt snygg, så visst vore det synd att störa den redan snygga designen? Med det här transparenta skalet skyddar du mobilen samtidigt som du gör den mer greppvänlig, utan att för den delen kompromissa med det yttre. Den här modellen finns dessutom till riktigt pangpris just nu.

Saii Premium Greppvänligt Iphone XS Max TPU-skal – Genomskinlig
Pris: 30 kronor hos Mytrendyphone.