Apple har lanserat sina tre efterlängtade mobiltelefoner. Däribland nya Iphone XR, som till det yttre är relativt lik en lite större Iphone X men kommer med lite annan skärm, kamera och materialval för att kunna hålla nere prislappen.

Vi har kartlagt hur mycket Apples nya mobil kostar hos de olika operatörerna för att du ska se hur mycket mobilen kostar hos din nuvarande operatör, och hur de står sig prismässigt med konkurrenterna. Vill du veta var du hittar de andra nya modellerna billigast? Här har vi kartlagt billigast stället att köpa Iphone XS respektive Iphone XS Max, både hos återförsäljare och operatörer.

Iphone XR (64 GB)

Med abonnemang

Hittills har inga operatörer erbjudit att förbeställa Iphone XS via dem med tillhörande abonnemang. Artikeln uppdateras.

Iphone Xr

Utan abonnemang

Här är återförsäljarna som låter dig förhandsbeställa Iphone XR billigast :
Apple: 9 495 kronor.

Iphone XR kommer gå att förbeställa från och med 19 oktober.


Observera att det jämförelsen enbart är baserat på pris. Glöm inte att kolla hur operatörens täckning ser ut där du bor innan du köper ett abonnemang.

Priserna är baserade på hur prissituationen såg ut när artikeln senast uppdaterades och kan alltså ha förändrats sedan dess. Priserna nedan är baserade på Iphone med 64 GB minne och med 24 månaders bindningstid. Vi har inte inkluderat eventuell startavgift i månadskostnaden.

Priserna inkluderar såväl avbetalning av mobilen under de här två åren samt abonnemangskostnad. Surfpotten varierar mellan 5-10 GB i månaden mellan de olika abonnemangen (se ovan). Eventuell startavgift är inte inkluderat.

Vill du veta mer vad de olika operatörerna erbjuder? Läs vår stora jämförelse av de olika operatörernas abonnemang här.

Apple iPhone XR 64GB (2018)

Bästa pris just nu: 9495 kr