Apple har hunnit med många rekordmånga betaversioner av IOS 12. Under fredagen släpptes den tolfte betan av IOS 12, två månader efter att IOS 12 först visats upp på WWDC och bara ett par dagar efter den elfte betaversionen. Det skriver Macrumors. Och den senaste IOS 12-betan lösen en irriterande bugg som många användare drabbats av.

Närmare bestämt en bugg där beta-testare hela tiden får uppmaningar via en dialogruta om att det finns en ny uppdatering att ladda ned, följt av en uppmaning att göra just det. Detta alldeles oavsett om vi körde den senaste versionen eller inte. Det problemen ska nu alltså vara löst i den tolfte betan. Några andra nyheter i systemet känner vi inte till, utan de nyheter som finns lär snarare fokusera på att få systemet så buggfritt som möjligt inför den officiella lanseringen senare i september.

Läs också! Då kan första Iphone med 5G-uppkoppling släppas

Bugg
Foto: Macrumors

Uppdateringen finns tillgänglig både för registrerade utvecklare och för publika beta-testare, men för de senare bör det här vara den tionde uppdateringen i ordningen.

I samma veva har Apple även släppt tionde betaversioner av TV OS 12 samt Watch OS 5.

Apple iPhone X 64GB Pris vid test: 9980 kr.

Bästa pris just nu: 9250 kr