Uppdaterad 2018-08-30:
Nu står det klart vad denna tilläggsuppdatering faktiskt innehåller, efter att det tidigare inte funnits några detaljer att tillgå. Apple bekräftar för Macrumors att uppdateringen, som vi misstänkte, adresserar de problem som vissa ägare av Macbook Pro 2018 drabbats av.

Dels med sprakande högtalare, dels med så kallade kernel panics som tros bero på det nya T2-chipet i Macbook Pro 2018. Problemen verkar inte ha varit allt för utbredda, men för de som drabbats lär uppdateringen vara välkommen.

Tidigare:

Uppdateringen dök upp i Mac App Store under tisdagskvällen, svensk tid, men exakt vad den innehåller är mer oklart. Enligt Apples dokument ska den förbättra stabiliteten i Macbook Pro och rekommenderas för alla användare som kan ladda ned den.

Uppdateringen kallas kort och gott Tilläggsuppdatering 2 av Mac OS High Sierra 10.13.6 och finns tillgänglig för alla Macbook Pro, 13 och 15 tum, med Touch Bar av senaste 2018-modell.

Missa inte! Apple Watch Series 4 – kan bli största uppdateringen hittills

Uppdatering

Fler detaljer än så delar Apple inte med sig av, men vi har tidigare rapporterat om att Macbook Pro 2018 drabbats av både sprakande högtalare och krånglande T2-chip. Förhoppningsvis löser uppdateringen någon av dessa problem.

Tilläggsuppdatering 2 kan laddas ned från Mac App Store under kategorin Uppdatera.

Apple MacBook Pro - 2,3GHz QC 8GB 256GB 13" Pris vid test: 20990 kr.

Bästa pris just nu: 17989 kr