Serierna nedan har Apple antingen visar i en trailer eller på andra sätt bekräftat.

Amazing stories

Amazing stories

Steven Spielberg leder produktionen av den här serien, löst baserad på originalet från 1985 som i sin tur baserades på magasinet med samma namn, som har publicerats sedan 1926. Edwward Kitsis och Adam Horowitz är också exekutivproducenter, och skådespelare är bland andra Edward Burns, Kerry Bishé, Timothy Carr och Austin Stowell.

Hala

Geraldine Viswanathan har huvudrollen i den här filmen av Minhal Baig.

Little America

En antologiserie baserad på verkliga berättelser från olika invandrare till USA som publicerats i magasinet Epic. Produceras av Kumail Nanjiani och Emily V. Gordon från The Big Sick, och Lee Eisenberg från amerikanska The Office är med och skriver.

Little voice

J.J. Abrams, Sara Bareilles och Jessie Nelson har tagit fram det här romantiska dramat i tio avsnitt som ska vara ”ett kärleksbrev till New Yorks musikalitet”.

Servant

Servant

Psykologisk thriller av M. Night Shyamalan där en familj i Philadelphia hemsöks efter en tragedi.

The Banker

I 1950-talets segregerade Texas får afroamerikaner bland annat inte ta hemlån från banker. Anthony Mackie och Samuel L. Jackson spelar två entreprenörer som försöker kringgå reglerna.

Truth be told

Truth be told

En av de populäraste podcast-kategorierna är ”true crime” – berättelser om verkliga brott, ofta olösta. Oscarsvinnaren Octavia Spencer och Aaron Paul gör i den här serien en djupdykning i fenomenet. Baseras Kathleen Barbers roman Are You Sleeping.

Central Park

Apples första animerade serie kommer från Loren Bouchard som tidigare har gjort Bob’s Burgers. Den ska vara musikalisk och handla om en familj som sköter om den kända New York-parken.

Home

I den här serien med tio avsnitt får vi följa med hem till människor som bor i ovanliga, unika hus. Regisseras av Matt Tyrnauer.

Mythic Quest: Raven's Banquet

Från skaparna av It’s Always Sunny in Philadelphia kommer denna komediserie som handlar om spelskaparna bakom ett populärt tv-spel.

Dickinson

Komediserie om poeten Emily Dickinson, spelad av Hailee Steinfeld.

For all mankind

Joel Kinnaman har huvudrollen i den här science fiction-serien om en pågående rymdkapplöpning.

The morning show

Reese Witherspoon och Jennifer Aniston ligger bakom den här serien och har själva huvudrollerna tillsammans med Steve Carrell. Serien handlar om ett morgon tv-program och ”dynamiken mellan män och kvinnor” inom tv-industrin.

See

Jason Momoa och Alfre Woodard har huvudrollerna i den här science fiction-serien som utspelar sig i en mörk framtid efter ett virus har utrotat majoriteten av mänskligheten och lämnat resten blinda.

Helpsters

Helpsters

Från skaparna av Sesame Street kommer en serie med en ny mupp, Cody. Cody är ett monster som gillar att hjälpa andra och seriens mål är att lära små barn både att vara mer hjälpsamma och att börja förstå sig på programmering (precis som Sesame Street har försökt lära barn läsa och skriva).

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey

Oprah har flera samarbeten med Apple på gång. Det första handlar om att tillsammans med människor runt om i världen skapa positiva förändringar, bland annat med en ”global bokklubb” där hon intervjuar kända författare.

Ghostwriter

Ghostwriter

Apple har gjort en remake av en serie från början av 90-talet om fyra barn som löser mysterier tillsammans med ett spöke som bara kan kommunicera via text.

Snoopy in space

Snoopy in space

Peanuts Worldwide och DHX Media har producerat ett nytt äventyr om Snobben och hans vänner när de lämnar jorden och tar kontroll över rymdstationen ISS.

The elephant queen

The elephant queen

Dokumentärfilm om en elefantmatriark och hennes hjord, regisserad av Victoria Stone och Mark Deeble.