Utbudet på Apple TV Plus växer för varje vecka som går och mer ska det bli. Apple har nämligen beställt en hel drös filmer, dokumentärer och tv-serier från en lång rad olika produktionsbolag på sistone.

Mer om streaming:

I den här artikeln fokuserar vi på kommande tv-serier som antingen bekräftats av Apple själva eller av andra trovärdiga källor. Vill du ha tips på tv-serier som du kan se redan idag kan du spana in nästa sida.

Lessons in Chemistry

Lessons in Chemistry

Lessons in Chemistry är en dramaserie som handlar om Elizabeth Zott (Brie Larson), en ung kvinna som drömmer om att göra en karriär inom vetenskapens värld när hon plötsligt upptäcker att hon är gravid. Serien utspelas på 1950-talet och förutom Brie Larson (Captain MarveI) ser vi Lewis Pullman, Aja Naomi King, Stephanie Koenig, Patrick Walker, Thomas Mann, Kevin Sussman och Beau Bridges i de ledande rollerna. Premiär: 2023.


Land of Women

Land of Women är en miniserie i sex avsnitt med Eva Longoria (Desperate Housewives) i huvudrollen. Serien handlar om en mamma och hennes tonårsdotter som flyr till norra Spanien för att komma undan ett kriminellt gäng som krävt pengar från hennes numera försvunne make. Premiär: 2023 eller 2024.


Sugar
Foto: Apple

Sugar

Apple har beställt en ny science fiction-serie från Mark Protosevich, Simon Kinberg, Audrey Chon och Scott Greenberg med titeln Sugar. I huvudrollen ser vi Hollywood-stjärnan Colin Farrell, men så värst mycket mer information än så har vi i skrivande stund inte fått ta del av. Premiär: 2023 eller 2024.


Midnight Family

Föredrar du spanskspråkiga tv-serier kan du se fram emot Midnight Family, en serie där vi får följa den unga läkarstudenten Marigaby Tamayo (Renata Vaca) som ägnar nätterna åt att rädda liv i Mexico City. I övriga roller ser vi Joaquín Cosío, Diego Calva, Yalitza Aparicio, Itzan Escamilla, José María de Tavira och Óscar Jaenada. Premiär: 2023 eller 2024.


Shantaram

Shantaram

Eric Warren Singer och David Manson ligger bakom den här serien som bygger på en roman av Gregory David Robert. Den handlar om en fånge som rymmer från ett fängelse i Australien och hamnar i Mumbais underjord. Premiär: 14 oktober 2022.


Time Bandits

Time Bandits

Enligt Deadline ska Anonymous Content, Paramount Television och Media Rights Capital producera en serie baserad på Terry Gilliams kultklassiker. Producent är ingen mindre än Taika Waititi, som även är personen bakom bland annat Thor: Ragnarök och Jojo Rabbit. Premiär: 2023 eller 2024.


Losing Earth

Losing Earth

Apple äger rättigheterna till den här serien som handlar om miljöforskarna som försökte uppmärksamma världen på global uppvärmning och andra problem mellan 1979 och 1989. En intressant detalj är att Losing Earth har producerats av Anonymous Content som delvis ägs av Emerson Collective. Det senare företaget drivs av Laurene Powell Jobs. Premiär: oklart.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning