Här är alla serierna Apple presenterade på eventet 25 mars, eller som syntes i trailern för Apple TV Plus. På nästa sida samlar vi de serier Apple enligt tidigare uppgifter också producerar men som ännu inte har tillkännagivits.

Amazing stories

Amazing stories

Steven Spielberg leder produktionen av den här serien, löst baserad på originalet från 1985 som i sin tur baserades på magasinet med samma namn. Edwward Kitsis och Adam Horowitz är också exekutivproducenter, och skådespelare är bland andra Edward Burns, Kerry Bishé, Timothy Carr och Austin Stowell.

Are you sleeping

Kriminaldrama med Octavia Spencer, Aaron Paul och Ron Cephas Jones.

Dickinson

Dickinson

Komediserie om poeten Emily Dickinson, spelad av Hailee Steinfeld.

For all mankind

For all Mankind

Joel Kinnaman har huvudrollen i den här science fiction-serien om en pågående rymdkapplöpning.

Helpsters

Från skaparna av Sesame Street kommer en serie med en ny mupp, Cody – ett monster som gillar att hjälpa andra. Seriens mål är att lära små barn både att vara mer hjälpsamma och att börja förstå sig på programmering (precis som Sesame Street har försökt lära barn läsa och skriva).

Little America

En antologiserie baserad på verkliga berättelser från olika invandrare till USA som publicerats i magasinet Epic. Produceras av Kumail Nanjiani och Emily V. Gordon från The Big Sick, och Lee Eisenberg från amerikanska The Office är med och skriver.

Little voice

J.J. Abrams, Sara Bareilles och Jessie Nelson har tagit fram det här romantiska dramat i tio avsnitt som ska vara ”ett kärleksbrev till New Yorks musikalitet”.

See

See

Jason Momoa och Alfre Woodard har huvudrollerna i den här science fiction-serien som utspelar sig i en mörk framtid, där ett virus har utrotat majoriteten av mänskligheten och lämnat resten blinda.

The Morning Show

Reese Witherspoon och Jennifer Aniston ligger bakom den här serien och har själva huvudrollerna tillsammans med Steve Carrell. Serien handlar om ett morgon-tv-program och ”dynamiken mellan män och kvinnor” inom tv-industrin.

Toxic Labor (plus ett okänt projekt av Oprah Winfrey)

Oprah Winfrey samarbetar med Apple på två projekt. Det ena handlar om mental hälsa, trauma, stress och förlust och har ännu ingen titel. Det andra är Toxic Labor som handlar om sexuella trakasserier på jobbet.

Hilde Lysiak-serie

Namnlösa serier av M. Night Shayamalan och Hilde Lysiak

Titlar och annat har inte presenterats ännu, men det är känt att Apple har beställt ett drama baserat på den verkliga berättelsen om den åttaåriga journalisten Hilde Lysiak, som avslöjade ett mord i sin lilla hemstad, och en serie producerad av M. Night Shayamalan.

Långfilmen Hala

Geraldine Viswanathan har huvudrollen i den här filmen av Minhal Baig.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning