Apple TV Plus lanseras 1 november i över 100 länder, inklusive Sverige. Apple har bekräftat ett antal serier och filmer, och i trailern till tjänsten som släpptes i våras syntes ett par andra produktioner som fortfarande inte verkar riktigt klara.

Nedan går vi igenom alla serier och filmer Apple har bekräftat för lanseringen, med trailers där dessa har släppts. På nästa sida samlar vi kommande titlar, både sådana Apple har bekräftat antingen i pressmeddelande eller trailern för Apple TV Plus, och sådana som företaget enligt rykten har på gång.

Dickinson

Komediserie om poeten Emily Dickinson, spelad av Hailee Steinfeld.

For all mankind

Joel Kinnaman har huvudrollen i den här science fiction-serien om en pågående rymdkapplöpning.

The morning show

Reese Witherspoon och Jennifer Aniston ligger bakom den här serien och har själva huvudrollerna tillsammans med Steve Carrell. Serien handlar om ett morgon tv-program och ”dynamiken mellan män och kvinnor” inom tv-industrin.

See

Jason Momoa och Alfre Woodard har huvudrollerna i den här science fiction-serien som utspelar sig i en mörk framtid efter ett virus har utrotat majoriteten av mänskligheten och lämnat resten blinda.

Helpsters

Helpsters

Från skaparna av Sesame Street kommer en serie med en ny mupp, Cody. Cody är ett monster som gillar att hjälpa andra och seriens mål är att lära små barn både att vara mer hjälpsamma och att börja förstå sig på programmering (precis som Sesame Street har försökt lära barn läsa och skriva).

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey

Oprah har flera samarbeten med Apple på gång. Det första handlar om att tillsammans med människor runt om i världen skapa positiva förändringar, bland annat med en ”global bokklubb” där hon intervjuar kända författare.

Ghostwriter

Ghostwriter

Apple har gjort en remake av en serie från början av 90-talet om fyra barn som löser mysterier tillsammans med ett spöke som bara kan kommunicera via text.

Snoopy in space

Snoopy in space

Peanuts Worldwide och DHX Media har producerat ett nytt äventyr om Snobben och hans vänner när de lämnar jorden och tar kontroll över rymdstationen ISS.

The elephant queen

The elephant queen

Dokumentärfilm om en elefantmatriark och hennes hjord, regisserad av Victoria Stone och Mark Deeble.