Trots att Apple valde att presentera en massa nyheter redan förra veckan var det ändå ett fullspäckat event som vi bjöds på under måndagskvällen.

Apple TV Plus

Det stora dragplåstret var en förhandsvisning av Apple TV Plus, en ny videotjänst där du kan ta del av filmer, dokumentärer och tv-serier som producerats av Apple. Lanseringen sker under hösten.

Apple News Plus

Vi fick även se en annan plustjänst, nämligen Apple News Plus. Här handlar det om möjligheten att läsa innehåll från 300 nyhetstidningar och tidskrifter mot en månadskostnad på tio dollar.

Apple Arcade

Apple Arcade är namnet på en ny speltjänst där du kan spela hundratals betalspel från utvecklare som Sega, Lego, Konami, Disney, Gameloft och Mistwalker mot en månadskostnad. Lanseringen sker i höst.

Apple Card

Vidare har Apple släppt ett nytt kreditkort med namnet Apple Card. Det är ett mastercard-kort helt utan avgifter och med 2 procent cashback. När (eller om) kortet kommer till Sverige återstår att se.

I samband med kvällens Apple-event skickades dessutom de skarpa versionerna av IOS 12.2 och TVOS 12.2 ut till allmänheten.