Det blev ett kort, men intensivt Apple-event och det hela var över på drygt en timme. Det här är vad vi bjöds på den här gången:

Först ut var Apple Watch Series 6, en ny variant av Apples smarta klocka som är utrustad med en kraftfull S6-processor och erbjuder inbyggd pulsoximeter. Den nya klockan kan fås i fyra färger, däribland blått och rött.

Apple Watch SE är namnet på en ny budgetmodell som påminner om Apple Watch Series 5. Jämfört med Apple Watch Series 6 får vi nöja oss med en S5-processor och avstå från pulsoximetern.

Näst på tur stod åttonde generationens Ipad som utrustats med en A12 Bionic-processor och snäppet bättre kameror. Säljstarten äger rum redan nu på fredag.

En annan nyhet var fjärde generationens Ipad Air som blev först ut med Apples kraftfulla A14 Bionic-processor. En annan stor nyhet är att usb-c har ersatt lightning, så förvänta er en liknande förändring på kommande prylar.

Använder du dig av Apples tjänster kan du i höst se fram emot den nya paketlösningen Apple One. Här kan du nämligen få Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade och extra Icloud-lagring till rabatterat pris.

En annan nyhet är Apple Fitness Plus, en träningstjänst för Apple Watch som tyvärr bara kommer till Australien, Irland, Kanada, Nya Zeeland, Storbritannien och USA i ett första skede.

Avslutningsvis står det klart att de skarpa versionerna av IOS 14, Ipad OS 14, TV OS 14 och Watch OS 7 släpps idag. Mac OS Big Sur släpps senare i höst.

Apple iPad Pro 10.5" 64GB Pris vid test: 6889 kr.

Bästa pris just nu: 8799 kr