Det har återigen blivit dags för en ny rapport från Ming-Chi Kuo, den välkände analytikern som står i en klass för sig själv när det gäller att hålla koll på Apples kommande produkter.

Läs även: Alla prylar Apple väntas släppa under de kommande tre åren

Den här gången förutspår Kuo att Apple släpper nya modeller av så gott som samtliga prylar under hösten. Förutom tre nya modeller av Iphone och två nya modeller av Ipad Pro sägs vi få se uppgraderingar av Macbook Pro, Macbook, Imac, Mac Mini och Apple Watch. Dessutom blir det säljstart för laddningsplattan Airpower och nya modeller av de trådlösa hörlurarna Airpods.

Apple

Fokus för Mac-datorerna ligger på processoruppgraderingar, men Imac kan dessutom komma att utrustas med en ny skärm. Vad gäller Macbook Air sägs en ersättningsmodell vara på gång, men denna kommer troligtvis att ingå i den vanliga Macbook-familjen. Sedan tidigare är det känt att Mac Pro uppgraderas först efter årsskiftet.

Vad gäller Apple Watch sägs det bli tal om snäppet större skärmar, men det är oklart om klockan i sig blir större eller om det är ramarna som blir mindre.

Med tanke på att det blir svårt att hinna med att lansera samtliga ovannämnda produkter på ett enda event ses det som troligt att det delas upp på två event, ett i början av september och ett i oktober/november.

Läs vidare: Här är Apple-prylarna vi väntar oss under 2018