Apples bästa tillbehör?

Det här kan mycket väl vara Apples bästa Iphone-tillbehör, i hård konkurrens med bland annat Airpods. Vi gillar Apple Watch inte minst för notiserna. Istället för att telefonen vibrerar i fickan, vi undrar vad det var för något, och tar upp mobilen trots att fokus i stunden kanske borde ligga på det som är precis framför oss, kan vi snegla på armen och avgöra om det är något vi behöver bry oss om. Stalltipset är dock att begränsa de notiser vi får på armen (och överhuvud taget) till ett minimum.

Träningsfunktionerna kan hjälpa till att både påminna och mäta ens vardagsmotion och träning. Ekg-funktionen väntar vi fortfarande på, och vi fruktar att vi kan få vänta länge till. Inte ens de största länderna i Europa eller världen har fått funktionen ännu. USA är så här långt det enda landet.

Läs också! Whithings kan hinna före med ekg i Europa


Apple Watch Series 4

Omdöme

Bra köpApple Watch Series 4 är den dyraste men också bästa versionen av Apple Watch hittills. Använder du Iphone och gillar idén om en smartklocka är Apple Watch ett givet köp.

Fakta: Apple Watch Series 4

Testad: Januari 2019.
Funktion: Smartklocka för Iphone-användare. Finns i två storlekar, 40 och 44 mm, och med boett i aluminium eller rostfritt stål. Ett armband medföljer, fler kan köpas till.
Processor: S4 64-bit, dubbelkärnig.
Lagring: 16 GB.
Kommunikation: Wi-fi (802.11b/g/n 2.4GHz), bluetooth 5.0.
Vikt: 30 till 48 gram beroende på modell.
Systemkrav: Iphone 5S eller senare med IOS 12 eller senare (GPS), Iphone 6 eller senare med IOS 12 eller senare (GPS + 4G).
Övrigt: Vattentät ned till 50 meter enligt ISO-standard 22810:2010 (simsäker), men bör inte användas vid dykning, vattenskidåkning eller andra vattenaktiviteter som involverar höga hastigheter eller större djup.
Tillverkare: Apple.
Rek. pris: 40 mm: Från 4 795 kronor. 44 mm: Från 5 195 kronor.

plus

Snabb!
Fin skärm
Får oss att pilla mindre på telefonen

minus

Dyr!
Paradfunktionen ekg dröjer till Sverige

Betyg: 9 av 10

Apple Watch Series 4 44mm Aluminium with Sport Band Pris vid test: 5190 kr.

Bästa pris just nu: 5077 kr