Det är utvecklaren Quentin Carnicelli på företaget Rogue Amoeba som skapat Mac-program som Airfoil, Audio Hijack, Loopback och Fission som är ordentligt besviken på Apple, i synnerhet på bristen på uppdateringar för Mac-datorerna. Det skrev han i ett blogginlägg under veckan.

”Givet det otroligt sorgliga tillståndet för Mac-utbudet är det svårt att förstå hur WWDC kunde passera utan några hårdvarulanseringar,” skriver Quentin Carnicelli. Med undantag för Imac Pro har inte en enda Macintosh uppdaterats under det senaste året.

Missa inte! Siri + Spotify – och 5 andra nyheter du kan ha missat från WWDC

Imac Pro lanserades för 185 dagar sedan. Imac, Macbook och Macbook Pro uppdaterades senast i juni 2017, i skrivande stund för 376 dagar sedan. Macbook Air, Mac Mini och Mac Pro är alla lastgamla datorer som inte fått se rejäla uppdateringar på flera års tid, men som ändå säljs till fullpris.

Utvecklaren passar också på att ge en känga till det han menar är ett "tvivelaktigt" tangentbord i Macbook Pro, och klagar på att Macbook bara har en usb-c-port som måste användas för laddning. Hela inlägget kan läsas här.

Läs också! 9 små men ack så viktiga nyheter i Mac OS Mojave

Apple MacBook Pro - 2,3GHz DC 8GB 128GB 13"

Bästa pris just nu: 13789 kr