Med en smartklocka i världsklass måste du såklart ha en laddare som håller måttet! Här listar vi några alternativ och komplement till din ordinarie Apple Watch-laddare.


Laddsladd

Enklast möjliga

Letar du bara efter en laddningssladd till Apple Watch som du kan ta med dig överallt? Den här induktionsladdaren har en sladd på en meter med Magsafe-teknik för att undvika att dyrgripen ramlar i golvet.

Apple Watch Magnetic Cable 2 m
Pris: 449 kronor hos Webhallen.


 Belkin BOOST UP Wireless Charging Dock

Enkel 3-i-1-lösning

Den här laddaren från Belkin laddar din Iphone (eller annan mobil med stöd för qi-laddning) och Apple Watch trådlöst samtidigt! Här finns även ett usb-a-uttag för att ladda en tredje enhet (till exempel din Ipad) via samma ställning.

Belkin Wireless Charging Dock
Pris: 1 490 kronor hos Webhallen


Belkin Valet

Lite finare, lite bättre

Kan du tänka dig att lägga några hundralappar till för samma funktion men i betydligt snyggare format? Den här laddningsstationen är även den från Belkin, men här snackar vi futurstisk design och helt andra materialval.

Belkin Valet
Pris: Från 1 213 kronor hos Prisjakt.


Kanex

Ladda på språng

Kanex har släppt en powerbank till Apple Watch. Det här 4000 mAh-batteriet har inte bara en induktiv platta för din Apple Watch, utan dessutom usb-uttag om din Iphone skulle behöva lite extra ström.

Kanex GoPower Watch
Pris: Från 999 kronor hos Prisjakt.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning