Gratisappen Spark, från företaget Readdle har onekligen gått hem hos sina användare, med ett betyg på 4,6 i App Store. Nu får dessa användare åtnjuta en del nyheter i version 2.0, men flest nyheter finns för företagsanvändare. Nyheterna finns i både IOS- samt Mac-versionen.

Till nyheterna hör bland annat ett nytt sätt att diskutera och kommentera ett mejl mellan flera personer, att dela mejl inom en grupp av användare istället för att vidarebefordra mejl, samt ett sätt att dela länkar till mejl där de personer som har tillgång till länken kan kontrolleras. Det är alltså tydligt att Spark i sin andra version försöker locka till sig småföretagare, och kanske även större sådana.

Läs också! Dumpa Apple Mail! Här är 4 bättre mejl-alternativ för Macen

I appen finns nu också integrationer för andra populära produktivitetsappar som Omnifocus, Things, Wunderlist, Todoist och så vidare.

Spark 2 är gratis i sin grundversion, men en prenumeration för 7,99 dollar (eller lite mer än 70 kronor i månaden) ger mer utrymme för kommentarer och fildelning, snabbare kundsupport, fler än tre personer kan samarbeta på ett mejl samtidigt och fler inställningar finns för att administrera en grupp av Spark-användare.

Spark 2 hittas här i App Store och här i Mac App Store.