Som brukligt släppte Apple under måndagskvällen (svensk tid) nya betaversioner av kommande uppdateringar till företagets alla operativsystem. Det skriver bland annat Appleinsider. Betaversion nummer fem av Mac OS 10.3.5, IOS 11.4, TV OS 11.4 samt Watch OS 4.3.1 finns nu att ladda ned för registrerade utvecklare. För de som deltar i Apples publika testprogram finns även en publik version av IOS 11.4 att ladda ned.

Inga större nyheter är egentligen att vänta i något av operativsystemen. Watch OS kan tappa stödet för äldre appar som inte är uppdaterade, och den största förväntade nyheten finns fortfarande kvar i betaversionerna, nämligen Imessage i Icloud. Även Airplay 2 väntas i de nya operativsystemen. I de femte betaversionerna finns heller inga andra oväntade nyheter, fokus verkar snarare ligga på buggfixar innan den färdiga versionen lanseras.

Läs också! Här är 17 spännande AR Kit-appar till IOS 11

Mest troligt är det här en av de sista betaversionerna innan den färdiga så kallade gold master-versionen är redo att släppas. Det sker troligen i slutet på maj eller början på juni.

Apple iPhone X 64GB Pris vid test: 9850 kr.

Bästa pris just nu: 9150 kr