Under tisdagskvällen släppte Apple den tredje betaversionen av det kommande operativsystemet IOS 11.4. Och efter att funktioner som Imessage i Icloud och Airplay 2 försvunnit i tidigare betaversioner av IOS 11.3, har de nu alltså överlevt ända till betaversion tre av IOS 11.4. De tyder på att Apple tycker att funktionerna är stabila nog för att finnas kvar ännu ett tag till. Förhoppningsvis dyker de också upp i de officiella versionerna av systemet, som förväntas att släppas till sommaren.

I övrigt är det dock ont om nyheter i denna tredje betaversion, det rapporterar 9to5mac. Volymkontrollerna har fått mindre justeringar, och säkerligen finns det även en del buggfixar under skalet.

Missa inte! Här är nyheterna vi ser framemot i IOS 11.4

Apples övriga operativsystem har även lanserats i sina tredje betaversioner, det vill säga TVOS 11.4, Watch OS 4.3.1 samt Mac OS 10.3.5. Även här är det ont om nyheter, och troligen fokuserar betaversionerna mest på att förbättra prestanda och lösa buggar.

Sedan tidigare vet vi dock att TVOS 11.4 kommer innehålla nya inställningar för att förvandla en Apple TV till en Airplay 2-högtalare. En liten men intressant nyhet i Watch OS 4.3.1 är att smartklockan nu börjar varna för gamla appar. Mac OS 10.13.5 har dock inga nya funktioner, mer än buggfixar.

Läs också! Apple Watch-urtavlor från tredje part kan vara på väg till App Store

Apple iPhone X 64GB Pris vid test: 9777 kr.

Bästa pris just nu: 8990 kr