Uppdateringarna innehåller stora nyheter, inte minst Mac OS 10.13.4 som har en lång lista av nya funktioner. Bland nyheterna för IOS 11.3 finns bland annat stör för AR Kit 1.5 (som nu kan känna av även vertikala ytor), ett gäng nya animoji, Apples nya kontroller för batterihälsa och säkerligen också en del buggfixar.

Tyvärr verkar funktionen för att spara Imessage-meddelanden i molnet har blivit uppskjutet ytterligare en gång.

Läs mer! Vi betatestar IOS 11.3: Största nyheterna – och så fungerar nya batterifunktionerna

För Mac OS finns en stor nyhet, nämligen det tidigare utlovade stödet för att använda externa grafikkort på sin Mac (en så kallad egpu). I övrigt är det mindre nyheter som gäller, bland annat kan vi hoppa till fliken längst till höger i Safari genom att trycka cmd + 9, och vi kan sortera bokmärken i Safari efter url eller genom att högerklicka och välja fler alternativ. Den grafikbugg som dök upp i Imac Pro i vissa typer av appar ska vara löst. En komplett lista på uppdateringarna finner du här.

Även Watch OS 4.3 är nu lanserat för allmänheten. I denna uppdateringar finns bland annat stöd för Sängbordsläget oavsett hur klockan ligger på laddaren. Återkommer gör också en funktion som tidigare tagits bort, nämligen möjligheten att från klockan kolla sitt musikbibliotek på Iphone.

Alla uppdateringar kan laddas ned nu, men som vanligt rekommenderar vi en säkerhetskopia först om installationen skulle gå snett.

Läs också! Apple TV får uppdatering – men utan den utlovade funktionen

Apple iPhone X 64GB Pris vid test: 9990 kr.

Bästa pris just nu: 9250 kr