Nedan hittar du livebevakningen från Apples utbildningsevent:

Live Blog Apple Field Trip 2018-03-27

Uppdaterad kl 13:37:

Tvivlade du på huruvida Apple faktiskt kommer att lansera något nytt ikväll? Då kan du sätta sig ned i båten. Företaget har, som brukligt, nu plockat ned Apple Store – vilket alltid görs i samband med nya produktlanseringar. Eller butiksunderhåll, men inte skulle Apple vara så ondskefulla att de tajmar in ett sådant just idag?

Får vi se en ny, billigare Ipad och kanske något liknande på Macbook-sidan? Ikväll kl 17:00 svensk tid drar Apples evenemang för "kreativa nya idéer för lärare och studenter" igång. Den här gången håller företaget hus på en skola i Chicago. Det verkar inte som att evenemanget kommer att livesändas, utan finnas tillgängligt att se först senare. 

Apple Field Trip
Så här såg Apples inbjudan inför evenemanget ut.

Däremot har MacWorld folk på plats som kommer att följa allt som händer på scenen. Och tratta vidare informationen till er läsare, naturligtvis – förutsatt att internetuppkopplingen på plats fungerar som den ska. Håll utkik efter mer information här på sajten kring 17-tiden! Vi kommer också att uppdatera löpande med nyhetsartiklar från evenemanget så fort vi har tillgång till information.

Läs också: 18 kryptiska inbjudningar från Apple – det här avslöjar bilden denna gång

Beroende på vad som lanseras ikväll (vi vet inte mycket mer än ni) så kan ni räkna med spontana kläm och känn-alster och annat intressant vi eventuellt nosar reda på i samband med Apples event. Här hittar du en kort sammanställning kring vad vi kan komma att få se ikväll.